Обіцяв “любов до гробу”, але сталося не так, як гадалося: що Остапчук не поділив з 2 колишніми дружинами

Володимир Остапчук нині живе у третьому шлюбі. З першою дружиною Оленою шоумен розлучився через 10 років спільного життя. З другою Христиною витримав лише 2 роки. У чому причина?

Олена Войченко

У шлюбі з першою дружиною Володимир Остапчук прожив довгих 10 років. Разом ростили двох діточок та збиралися переїжджати на ПМЖ до Канади. Та через раптову закоханість чоловіка в іншу Олені довелося їхати за океан із дітьми без благовірного.

Чому Володимир Остапчук двічі розлучився

Розлучення супроводжувалося привселюдними скандалами та різноманітними звинуваченнями на адресу одне одного. Дійшло до того, що Володя, проживши з жінкою багато років поспіль, засумнівався у її психічній адекватності.

Врешті пристрасті вляглися. Войченко виїхала з країни. А Остапчук кілька разів спромігся відвідати своїх нащадків на канадських теренах. Те, що розійшлася пара через невірність чоловіка, стало зрозуміло зовсім скоро.

Христина Горняк

Володимир Остапчук – особа доволі велелюбна. Щойно покинув першу дружину з двома дітьми, як за 2 місяці одружився вдруге. Весілля у заміському комплексі було просто шикарним із купою зіркових гостей.

Чому Володимир Остапчук двічі розлучився

Христина змінювала сукні одну за одною, а Володя клявся у вічному коханні. Та зірковий час для пари тривав не довго. Уже за 2 роки Остапчук завів нову пасію – Катерину Полтавську, а з Горняк розлучився.

На цей раз обійшлося без гучного вивертання білизни. Хоча претензії у другої дружини до чоловіка залишилися. Вони з Христиною почали зводити будинок, який тепер ніяк не можуть поділити.

Ще не встигло охолонути подружнє ліжко, як Володимир став зустрічатися з дівчиною, яка на 16 років молодша за нього, загал дійшов висновку, що й другий шлюб ведучого розпався саме через зраду. Чи вдасться Каті Полтавській втримати ловеласа біля себе надовго?

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?