А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

У 30 років Катя Репяхова, напевно, вважає себе доволі досвідченою, аби давати настанови блогерам-початківцям та й решті підписників свого Інстаграму. Але вона не врахувала одного – цей пост може прочитати її коханий чоловік.

Катя Репяхова показала невдалі ракурси

А дізнавшись, що дружина далека від ідеалу, у Віктора Павліка може спасти пелена з очей. Не дай Боже, піде шукати собі іншу, яка виглядає немов з картинки. Та будемо сподіватися, що кохання в чоловіка настільки міцне, що він цього ніколи не зробить.

В принципі, Катруся говорить правильні речі, які мають надихнути невпевнених у собі особистостей до конкретних дій. Репяхова показалася в білизні перед підписниками Інсти, сповістивши, що картинка, яку вони бачать на екрані, не завжди збігається з реальністю.

Катя Репяхова показала невдалі ракурси

Якщо хтось дивиться на себе в дзеркало й порівнює з зображенням відомих осіб в Інстаграмі, то може заспокоїтися – у звичайному житті вони теж далеко не ідеальні. Тож не треба себе мучити думками про неідеальне тіло. Це нормально – бути таким, заявила Репяхова після цілої низки пластичних перевтілень. Мовляв, усе залежить від ракурсу:

“Бути не такою, як всі цього хочуть – це нормально!”

Репяхова-Павлік усвідомлює, що сама далеко не ідеальна, але сприймає себе такою, як є:

“Я теж маю вдалі і невдалі ракурси, я теж маю неідеальне тіло”.

Дивно подібне чути від дівчини, яка вдалася до зміни форми носа й підборіддя, весь час мудрує над губами й збирається наважитися на мамопластику. Але меседжі Репяхова надсилає своїй аудиторії дуже правильні:

“Бути неідеальною – це нормально”.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?

Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

Літо цьогоріч видалося аномально спекотним. Тож українці цікавляться, чого чекати від осені. Коли настане бабине літо і якою буде погода до кінця вересня та на початку жовтня?