Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Коли ми говоримо про комедію 90-х, однією з найяскравіших і унікальних телевізійних програм, яка запам’яталася українській аудиторії, є “Шоу довгоносиків”. Сатиричні персонажі, гумор на межі абсурду і, звісно, незабутня гра акторів зробили це шоу справжнім культурним феноменом. Однією з центральних постатей цього проєкту був Віктор Андрієнко.

 Шлях від українського гумору до російських екранів

Він починав свою кар’єру в Україні, де і став популярним завдяки роботі у гумористичних телевізійних шоу, зокрема “Шоу довгоносиків”. Цей проєкт подарував йому всенародне визнання, ставши одним із найбільш упізнаваних імен на українському телебаченні. Проте після розпаду шоу на початку 2000-х Андрієнко став шукати нові можливості для реалізації свого таланту. У списку його робіт багато таких, над якими сміялась вся країна, збираючись перед екранами телевізорів: “Повне мамаду”, “Лото Забава”, “Приватна міліція”, “Комедійний квартет” та багато інших.

На початку 2000-х років актор почав активно співпрацювати з російськими кінокомпаніями, що на той момент були значно більш фінансово забезпеченими.

Втім, з початком російської агресії проти України у 2014 році Віктор Андрієнко зробив однозначний вибір — припинив усі творчі зв’язки з росією та повернувся в Україну.

Але пан Віктор не з тих, хто приховує своє минуле:

“Все, що було раніше – залишається з нами. Історія – є історія”.

Після повернення Андрієнко почав активно долучатися до різних національних проєктів. Одним із таких став фільм “Іван Сила”, у якому він виступив як автор сценарію та режисер.

Після лютого 2022 року Віктор виступав із різкими заявами щодо росії та відкрито висловлював свою підтримку Україні. Актор також займається волонтерською діяльністю, приділяючи особливу увагу дітям, які постраждали від війни.

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько Шоу довгоносиків

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.