“Більше 10 місяців не бачив моє сонечко!”: старший син Андрія Джеджули поряд, тепер і з донькою зустрівся

Врешті й до Андрія Джеджули дійшла ця радісна подія. Шоумен не бачив молодшу донечку більш як 10 місяців. Урешті довгоочікувана зустріч відбулася. Обоє – тато й доня – були на вершині щастя.

Андрій Джеджула має двох дітей від різних жінок. Первістка шоумену подарувала Санта Дімопулос. Вони довго сварилися після розставання за право опіки над Даніелем. Урешті хлопчик залишився з мамою.

Друга дружина Юлія Леус подарувала Андрію донечку Адель. Та і ці стосунки дуже швидко зійшли нанівець. Знову почалася судова тяганина через маленьку дитину. Джеджулу весь час не влаштовувала кількість годин, які йому дозволялося спілкуватися з рідною кровинкою.

Андрій Джеджула врешті зустрівся з 3-річною донечкою

Повномасштабне вторгнення ще більше погіршило стосунки актора з колишніми. Санта та Юлія покинули Україну, забравши дітей, а дозволу в тата чомусь “забули” спитати. Тож знову почалися непорозуміння й скандали.

З Даніелем зараз, здається, все гаразд. Підліток навчається у Києві та має можливість спілкуватися з батьком досхочу. Натомість із 3-річною донькою Андрій Джеджула не бачився довгих 10 місяців.

Урешті, поїхавши у відрядження за кордон, підлаштував графік від’їзду так, щоб заскочити на кілька годин у Варшаву й обійняти дитину. Адель хоч і зовсім маленька, але татуся пам’ятає.

Дівчинка з радістю отримала можливість обійняти й поцілувати батька. Відеоролик цієї зустрічі, який знаменитий чоловік виклав у своєму Інстаграм-акаунті, розчулює до сліз. Скільки українських родин нині змушені мешкати по окремо заради безпеки. Як чудово вони розуміють батьківські почуття!

Віталіна Ющенко підтримала радісного татуся, наставивши купу веселих смайликів під постом і назвавши дитину “малою Джеджулкою”. Хтось відзначив, що Адель дуже схожа на маму Андрія, тобто на свою бабусю. Всі одностайно побажали найріднішим людям щастя.

Популярне

Схожі статті

Зіркові пари, які розійшлися після більш ніж 20 років разом: Вакарчук і Фонарьова, Камалія і Захур та інші

Камалія, Дзідзьо, Вакарчук – всі ці українські артисти розсталися зі своїми половинками, проживши з ними пів життя. Чому так сталося, читайте далі в матеріалі.

Американська ексдружина Володимира Кличка боялася виходити на вулицю через свій вигляд: “Я роздулася”

Колишня наречена Володимира Кличка Хейден Пенетьєр час від часу страждає від зайвої ваги. Таке з голлівудською акторкою трапилося після пологів. Тепер усе повторилося через пережитий стрес.

Моє улюблене печиво дитинства! 30 хвилин і готове: рецепт без масла, а тане в роті! Просте домашнє печиво

Це пісне печиво на олії робиться дуже просто. А щоб здобрити тісто, додамо в нього зовсім трішки меду. Зробимо цікаву форму виробів й присиплемо цукровою пудрою. Смакота!