“Страва французька, інгредієнти українські”: Ярослава Магучіх поділилася улюбленим рецептом запеченого м’яса

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх цьогоріч тріумфувала на Олімпійських іграх у Парижі. Тепер до чемпіонки прикута увага. Тож можемо дізнатися, які страви полюбляє наша спритна стрибунка.

Ярослава Магучіх не є винятком із правил. Як будь-яка українка, віддає перевагу борщу та м’ясним стравам. З екзотичних страв обожнює крабовий салат. Тож у ті рідкі моменти, коли відвідує рідну оселю, просить маму зготувати саме ці наїдки.

М’ясо для Олімпійської чемпіонки пані Ольга готує по-французьки. Але ж усі інгредієнти українські, тому й виходить справжня смакота. Дізнаймося фірмовий олімпійський рецепт.

Отже, знадобиться:

  • 350 г свинячого ошийка;
  • 300 г картоплі;
  • 250 г цибулі;
  • 150 г помідорів;
  • 100 г твердого сиру;
  • 100 г майонезу;
  • 1 солодка перчина;
  • 0,5 ч.лож. чорного меленого перцю;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 0,5 ч.лож. коріандру;
  • 1,5 ст.лож. олії.
М’ясо по-французьки від Ярослави Магучіх

Щоб приготувати м’ясо по-французьки, як у мами Ярослави Магучіх, промийте шматок м’яса. Розріжте на невеликі порції. Кожен шматочок відбийте. Складіть у миску. Додайте сіль та перець. Змастіть легенько майонезом.

М’ясо по-французьки від Ярослави Магучіх

Цибулю помийте, обчистьте та наріжте півкільцями. Обчищену й вимиту картоплю наріжте тонкими кружальцями. Помідори та солодкий перець теж вимийте. Томати наріжте на часточки, а перчину позбавте насіння та наріжте смужечками.

Твердий сир натріть на тертушці з дрібними отворами. Форму, в якій запікатимете свинину, змастіть олією. Спочатку викладіть цибулю, рівномірно розподіливши по всій поверхні.

М’ясо по-французьки від Ярослави Магучіх

Далі має йти шар картоплі. Присоліть його, присипте коріандром та додайте чорного меленого перцю. Викладіть шматочки м’яса, а поверх них мають йти помідори з перцем. Врешті притрусіть натертим сиром. Намалюйте майонезом сіточку, скориставшись кондитерським мішечком.

Духовка має бути розігрітою до 180 градусів. На випікання м’яса по-французьки знадобиться не менше 40 хвилин. Подавайте готову страву до столу, присипавши подрібненою зеленню.

Популярне

Схожі статті

Обтислий ромпер на двох дружинах Остапчука: Горняк обтягнула плаский прес, а Полтавська – вагітний животик

Колишня та нинішня дружини Володимира Остапчука помірялись, у кого наряд вийшов ефектнішим і стильнішим – вагітна Катерина Полтавська та струнка Христина Горняк.

Схудли на 32, 20 і 12 кг: Маша Єфросиніна, Даша Квіткова, Ксюша Мішина та інші “екс-пишки” назвали свою вагу

Мабуть кожна жінка хоча б раз у житті намагалася схуднути. Квіткова, Єфросиніна, Мішина та інші красуні у погоні за стрункою фігурою схудли так, що їх тепер критикують за надмірну худорлявість.

Ось як треба готувати яблучний пиріг! Ви забудете про шарлотку, бо це значно смачніше – простий рецепт

Яблучні пироги – незмінна класика у світі рецептів, яку люблять більшість дорослих і дітей. Спробуйте приготувати яблучний пиріг за цим рецептом і ви будете приємно вражені результатом.