Раз на рік – нова наречена, і завжди брюнетка: ексчоловік Лорак Мурат у білому костюмі засвітився на весіллі

Колишній чоловік Ані Лорак не встиг опам'ятатись після завершення серйозних стосунків, як вже відгуляв весілля. Чоловік з усмішкою на вустах та в білому костюмі показався на світлинах.

За особистим життям відомого підприємця вже багато років стежать його шанувальники. Колись він розлучився з Ані Лорак, зрадивши дружину. Пізніше в нього почались стосунки з Лілією Реус, але й цим відносинам не судилось бути довгими та щасливими.

Налчаджиоглу на весіллі

А ось нещодавно чоловіка знову помітили на гучній вечірці з нагоди одруження. Втім, на щасливій церемонії він був далеко не головним героєм. У білому костюмі та з широкою усмішкою на вустах Мурат Налчаджиоглу завітав на весілля до своїх друзів.

Мурата Налчаджиоглу помітили на весіллі – чоловік був у білому костюмі та обіймав жінку
Мурата Налчаджиоглу помітили на весіллі – чоловік був у білому костюмі та обіймав жінку

Знаменитість опублікував на своїй Інстаграм-сторінці світлину, на якій позували наречений із нареченою та ймовірно їхні дружки. Мурат Налчаджиоглу з гумором зазначив, що ця фотографія була далеко не найкращою, але таки змогла передати атмосферу радості на святі.

На опублікованому кадрі підприємець ніжно обіймає жінку в сукні трендового леопардового принту. Чи це була його супутниця, чи просто одна з гостей церемонії, яка також захотіла сфотографуватись – невідомо. Втім, Налчаджиоглу із задоволенням позував поруч із нею на світлині.

Мурата Налчаджиоглу помітили на весіллі – чоловік був у білому костюмі та обіймав жінку
Мурата Налчаджиоглу помітили на весіллі – чоловік був у білому костюмі та обіймав жінку

Нагадаємо, що ще у червні 2023 року знаменитість нарешті відгуляв пишне весілля з Лілією Реус. Втім, вже восени минулого року стало відомо про їхнє розлучення та новий роман Мурата Налчаджиоглу з Анастасією Фоксі.

Пізніше жінка почала ділитись світлинами з обручкою на “правому безіменному” та називати Мурата своїм чоловіком. Проте, згодом і ці стосунки завершились, а Налчаджиоглу знову здобув звання знатного холостяка.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає мама Марії Яремчук: це друга дружина Назарія Яремчука, яка живе у Чернівцях. Фото жінки

Вона вийшла заміж за легендарного українського співака та народила від нього доньку, яка пішла стопами свого батька. А ось що відомо про неї – жінку, яка присвятила рідним життя?

Найкоротші шлюби в українському шоу-бізнесі: Могилевська розлучилася через рік, а Гросу – через 4 місяці

На власних весіллях, вони давали клятву прожити з чоловіком все життя. Та дуже скоро порушили цю обіцянку. Могилевська, Гросу та інші артистки розійшлися з коханими менше ніж за рік після весілля.

Обтислий ромпер на двох дружинах Остапчука: Горняк обтягнула плаский прес, а Полтавська – вагітний животик

Колишня та нинішня дружини Володимира Остапчука помірялись, у кого наряд вийшов ефектнішим і стильнішим – вагітна Катерина Полтавська та струнка Христина Горняк.