“З Лідою пара”: Сенічкін викликав бурхливі обговорення своїми одкровеннями до колишньої Доманського Таран

Руслан Сенічкін вдався до ностальгії, пригадавши, як починав роботу у "Сніданку з 1+1" 14 років тому. Він так нахвалював Лідію Таран, яка допомогла адаптуватися, що всі замислилися – вони пара?

Ведучий Руслан Сенічкін виклав у своєму Інстаграм-акаунті пост, в якому щиро подякував Лідії Таран за дружню підтримку. На його думку, у 2010 році “Сніданок з 1+1” без цієї ведучої просто не відбувся б.

Невже Руслан Сенічкін та Лідія Таран – пара?

Сам Сенічкін 4 місяці поспіль не міг втямити своєї ролі у ранковій програмі. Але колега допомогла й тут, тож почуття безмірної вдячності розтягнулося на роки. Руслан відзначив:

“Лідос, дякую!”

Колежанка, яка нині мешкає десь під Парижем, відразу ж відгукнулася. Лідії припало до вподоби, що Сенічкін виклав ретросвітлини, на яких вона гарна й молода, тому Таран не стримувала емоцій:

“Люблю тебе сильно!”

Невже Руслан Сенічкін та Лідія Таран – пара?

Подібні перемовини у мережі та фото, де парочка ніжно обіймається, неабияк вразили підписників ведучого. Люди почали цікавитися:

“Руслане, ви з Лідою пара?”

Ось така “Руслан і Лідія” закрутилася. Багато хто завдяки цьому посту теж почав ностальгувати:

“Ви класнючі! Пам’ятаємо ті сніданки, завжди дивились з задоволенням”.

“То були найкращі сніданки”.

Чимало компліментів відвісили й по окремо Таран та Сенічкіну, назвавши “файними”, “красівенними”, “органічними”. Звісно, не обійшлося без побажань “продовження, розвитку й нових досягнень”.

Невже Руслан Сенічкін та Лідія Таран – пара?

А ті, які були неуважними й не втямили, що перед ними фотографії 14-річної давнини, почали дивуватися. Мовляв, невже наших телеведучих зберігають у холодильнику, що вони так гарно виглядають?

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.