Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

За кілька років свого перебування на цій посаді Шуров встиг залишити значний слід у формуванні українського музичного репертуару для престижного міжнародного конкурсу. Тепер естафету переймає Кароль, і на її плечі покладають не менші надії.

Хто, як не вона?

Тіна Кароль, як ніхто інший, знає всі тонкощі Євробачення. У 2006 році вона сама була учасницею цього конкурсу і здобула визнання не лише в Україні, але й за її межами. Окрім того, Кароль завжди підтримувала молодих артистів і виступала наставницею в численних музичних проєктах, таких як “Голос країни”. Отже, досвід, глибоке розуміння музичної сцени та власний шлях до успіху роблять Тіну ідеальною кандидаткою для ролі музичної продюсерки Нацвідбору.

“Її експертиза й музичне чуття допоможуть нам обрати артиста, який гідно представить Україну на міжнародній арені”,- сказала Голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська.

Кароль з вдячністю прийняла пропозицію стати частиною цієї місії. Вона вже активно ділиться своїми планами з шанувальниками через соціальні мережі. У своєму інстаграмі співачка опублікувала допис, де розповіла, як і коли подавати заявки на участь у конкурсі, а також поділилася власним баченням щодо підходу до вибору пісень.

Тіна Кароль стала музичним продюсером на Нацвідборі на Євробачення. Скриншот фото з Мережі

За її словами, важливо не лише знайти композицію, яка вразить європейську аудиторію, але й зробити акцент на індивідуальності виконавця та його здатності передати емоції.

Попри високі очікування, Тіна Кароль сповнена ентузіазму і готова докласти максимум зусиль, аби Україна продовжила свої успіхи на міжнародній сцені.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.