Парадокс: Клавдію Петрівну обожнюють, а 19-річну Соломію Опришко захейтели. Як слухачі сприйняли співачку?

В естрадному світі інколи трапляються такі парадокси, що змушують замислитися над сутністю суспільства та його реакціями на нові таланти. Прикладом цього стала Соломія Опришко.

Коли 19-річна Соломія Опришко ховалася за балахоном та капелюхом, залишаючи слухачів гадати, хто ж ця загадкова співачка Klavdia Petrivna з бархатистим голосом, її буквально засипали компліментами. “Сильна особистість”, “неймовірний талант”, “справжня перлина естради” — такі слова лунали на її адресу, а публіка обожнювала її інкогніто.

Парадокс

Але щойно інтрига зникла, як тільки Клавдія Петрівна перетворилась на Соломію і показала своє справжнє обличчя, її захоплення різко змінилося шквалом хейту.

Соломія Опришко розповіла про негативні коментарі на свою адресу. Скриншот фото з Мережі

Через це виникає справжня дилема: що сталося? Чому та сама аудиторія, яка буквально ще вчора співала їй дифірамби, раптом почала нещадно критикувати?

Мабуть, це питання скоріш до психологів: що не так із суспільством? Чому в нас проявляється такий механізм? Можливо, проблема криється у надмірному прагненні до ідеалізації незвіданого, і коли це “незвідане” стає людяним і реальним, очікування раптом руйнуються. Що ж викликало таку негативну реакцію? Можливо, річ у тому, що суспільство легко захоплюється тим, чого не може торкнутися, але водночас швидко втрачає інтерес, щойно ілюзія розвіюється.

На захист Соломії виступили інші зірки естради, такі як Павло Зібров, Jerry Heil, комік Іван Люленов і ціла армія адекватних й порядних українських слухачів. Вони підкреслюють, що за більшістю проявів критики стоять заздрість і безкарність. І справді, молода дівчина, яка лише починає свою кар’єру, вже змогла зібрати неймовірну кількість прихильників. Маючи мінімальний досвід перебування на сцені, Соломія проявила себе як справжня артистка. Хіба це не заслуговує на повагу?

Сама виконавиця відповіла своїм критикам та прихильникам просто й мудро: “Критику залишаю критикам, а я піду своєю дорогою… Зараз я для вас, а ви для мене тут, без масок, капелюхів і прикрас”.

Популярне

Схожі статті

“Нічого собі питання!”: Амадор Лопес відповів Дьоміну, як відреагує на зізнання в коханні від чоловіка

Амадор Лопес давно підкорив українських глядачів своєю харизмою, енергійністю та екзотичною зовнішністю. Нещодавно він став гостем інтерв'ю на YouTube-каналі "Слава+" у журналіста Слави Дьоміна.

З кожним днем він все смачніше. Диво-пиріг з 2 видами начинки, який мене навчила готувати кума із Закарпаття

Уявіть собі пиріг, який з кожним днем стає ще смачнішим. Це не казка, а традиційний пиріг із Закарпаття, який завдяки двом видам начинки підкорює всіх своїм неповторним смаком та ароматом.

Майкл Дуглас відіслав дружині чарівне відео: чим Марічка Падалко вразила актора на українській телестудії

Приїзд легендарного голлівудського актора Майкла Дугласа до Києва викликав великий ажіотаж і нікого не залишив байдужим. Особлива честь супроводжувати його та взяти інтерв'ю випала Марічці Падалко.