Випробування Слави славою: музикант гурту “Океан Ельзи” розповів про прояви “зіркової хвороби” Вакарчука

Випробування "мідними трубами" — одне з найскладніших для будь-якої публічної особи. Слава може відкривати нові можливості, але й приносить із собою випробування, з якими не кожен здатен впоратися. 

Це добре відчули на собі учасники легендарного українського гурту “Океан Ельзи”, котрі злетіли на музичний Олімп та зіштовхнулися з усіма викликами, які несе популярність.

Павло Гудімов розповідає

Нещодавно ексгітарист гурту Павло Гудімов в інтерв’ю “Oboz.ua” розповів про той період, коли популярність почала відчутно впливати на музикантів “Океану Ельзи”, зокрема і на фронтмена — Святослава Вакарчука.

Гудімов зазначив, що “зіркова хвороба” почала проявлятися після того, як гурт здобув масову популярність. Це стосувалося як гурту в цілому, так і Вакарчука особисто.

“Славі, звісно, діставалося більше пізнаваності, оскільки він вокаліст. І ця популярність, зрозуміло, мала наслідки.”

Однак музиканти намагалися не захоплюватися цією славою, розуміючи її зворотний бік. Через поганий сервіс або ставлення “я висловлював все, що вважав за потрібне, іноді в різкій формі. Але в цілому ми були білі й пухнасті”, – додав товариш Вакарчука.

Популярність, за словами Гудімова, не тільки відкривала нові можливості для гурту — більше концертів, уваги від шанувальників та вплив на музичну сцену, — але й створювала певні незручності. Адже зі славою приходить обмеження приватності: навіть коли хотілося побути на самоті чи відпочити від уваги, зробити це ставало майже неможливо. Зірковість накладала свій відбиток на особисті стосунки, роботу в колективі та щоденне життя.

Хоча сам Павло підкреслив, що “зіркова хвороба” не захопила музикантів остаточно, але її прояви були неминучими, коли навколо вас — шалена популярність і постійна увага:

“Але проходження через психологічні випробування, у тому числі й зірковою славою, якісь внутрішні негаразди в колективі – це нормально”,- вважає музикант.

Нагадаємо, що 12 жовтня, в День народження Гудімова, виповниться 30 років відколи музиканти вирішили створити гурт, який згодом назвуть “Океан Ельзи”.

Павло Гудімов розповів про ставлення Вакарчука до популярності. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Хто сказав, що випічка займає багато часу? Ось вам швидкий рецепт: ліниві пиріжки з яблуками у сковорідці

Пропонуємо рецепт швидкої домашньої випічки. Легкі у приготуванні, ці ліниві пиріжки з яблуками – справжня знахідка для тих, хто цінує свій час і не хоче жертвувати смаком.

59-річна Алла Мазур показала наслідки онкології 5-річної давнини: зовнішність змінилась кардинально

Алла Мазур — не просто відома телеведуча, а символ незламності, приклад для багатьох жінок того, що навіть після важких випробувань можна знайти нові джерела краси, натхнення та впевненості в собі.

Маринована цвітна капуста з морквою, що приємно хрумкотить: рецепт найсмачнішої закуски в банках на зиму

Цвітна капуста — це овоч, який чудово переносить маринування. Вона залишається хрумкою, добре вбирає спеції та маринад, а в поєднанні з яскравою морквою виглядає просто вишукано в банці.