Майкл Дуглас відіслав дружині чарівне відео: чим Марічка Падалко вразила актора на українській телестудії

Приїзд легендарного голлівудського актора Майкла Дугласа до Києва викликав великий ажіотаж і нікого не залишив байдужим. Особлива честь супроводжувати його та взяти інтерв'ю випала Марічці Падалко.

Її спокійна і професійна робота у студії стала прекрасним прикладом того, як можна захопити увагу навіть таких зіркових гостей.

В студії ТСН

Марічка провела Дугласа по студії й розповіла йому про важливі моменти в історії їхньої команди. Зокрема, вона згадала, як журналісти працювали в цій студії 24 лютого 2022 року, буквально в день початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ця розповідь глибоко вразила актора, проте справжній сюрприз чекав на нього попереду.

Телеведуча показала Дугласу неймовірну чарівну графіку, створену спеціалістами студії. На великій стіні перед актором з’явилася поєднана візуальна картина вечірнього Києва та Нью-Йорка, яка символізувала дружбу між двома містами та народами. Дуглас був настільки вражений побаченим, що зафільмував це на свій телефон і одразу надіслав відео дружині — знаменитій акторці Кетрін Зета-Джонс.

Майкл Дуглас в студії ТСН. Скриншот фото з Мережі

Марічка Падалко згодом прокоментувала враження від зустрічі з актором і заявила, що у Майкла Дугласа є чому повчитися деяким нашим політикам та зіркам шоу-бізнесу, бо прихід декого з них на канал можна порівняти із землетрусом. Голлівудська ж зірка був напрочуд скромним і прийшов на зустріч лише у супроводі своєї перекладачки Ольги, яка допомагала йому під час візиту до Києва.

Крім того, телеведуча підкреслила, що ні окремих гримерок, ні якоїсь особливої косметики легенда світового кінематографа для себе не вимагала, не ставив він й умов щодо світла в студії чи ракурсів. Та понад усе її вразило те, що від сторони Дугласа вона не почула запитання, про що збираються говорити з зіркою.

Така тепла зустріч стала ще одним підтвердженням, що справжня велич полягає у простоті та відкритості, незалежно від статусу та слави.

Популярне

Схожі статті

З кожним днем він все смачніше. Диво-пиріг з 2 видами начинки, який мене навчила готувати кума із Закарпаття

Уявіть собі пиріг, який з кожним днем стає ще смачнішим. Це не казка, а традиційний пиріг із Закарпаття, який завдяки двом видам начинки підкорює всіх своїм неповторним смаком та ароматом.

Парадокс: Клавдію Петрівну обожнюють, а 19-річну Соломію Опришко захейтели. Як слухачі сприйняли співачку?

В естрадному світі інколи трапляються такі парадокси, що змушують замислитися над сутністю суспільства та його реакціями на нові таланти. Прикладом цього стала Соломія Опришко.

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.