Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…

68-річна Наталія Сумська є справжньою легендою українського кіно. Нині акторка заміжня за Анатолієм Хостікоєвим. Мають із ним спільного сина В’ячеслава. До цієї доленосної зустрічі в обох були інші шлюби.

Так, Наталія Сумська замолоду вийшла заміж за оператора Ігоря Мамая. У цих стосунках на світ з’явилася така ж чарівна, як і матуся, донечка Дарина. Дівчинка зростала артистичною та дуже талановитою.

Як виглядає і чим займається донька Наталії Сумської

Зіркова дитина чудово співала. Вона навіть вступила на вокальний факультет коледжу циркового мистецтва. Якийсь час перебувала у солістках у військовому прикордонному оркестрі. Частенько виходила на сцену разом із матір’ю, зокрема, у виставах “Сеньйор з вищого світу” та “Задунаєць за порогом”.

Одна біда. Дарина виявилася однолюбкою. Закохалася лише раз і на все життя. Спочатку все було добре. Молодята побралися. У них народилася донька. Але за 3 роки чоловіка не стало.

Як виглядає і чим займається донька Наталії Сумської

Це був настільки несподіваний удар для молодої жінки, що вона й досі не змогла оговтатися після нього. Нині жінці вже 42 роки, а вона й досі не дбає ані про себе, ані про свою доньку. В одному з інтерв’ю Наталія В’ячеславівна змушена була визнати:

“Зараз я повністю опікуюся донькою й онучкою. Усі проблеми повинна вирішувати я”.

Час минає, і знаменитість почала переживати, що буде з її донькою, якщо раптом матусі не стане. Намагалася розтормошити жінку, щоб урешті взялася за розум, але та лише рукою у відповідь змахнула:

“Як Бог дасть”.

Надії на те, що Дарина вийде зі стану депресії, жодної. Вона абсолютно не реагує на зовнішні подразники. Для неї життя зупинилося у той момент, коли дізналася новину про смерть свого коханого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.