24-річна дружина Остапчука “шле прокльони” підписникам: сама вагітна, а іншим бажає безпліддя (фото)

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська відповіла хейтерам в коментарях і показала, якою вона є насправді. Фоловери вражені нетактовністю дівчини.

Третя дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська зараз знаходиться на 7-му місяці вагітності. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про життя з телеведучим та ділиться власним досвідом вагітності.

Та у Мережі дівчина часто стикається з критикою у свій бік. По-перше Катя молодша за Остапчука на 16 років, а по-друге, вона почала жити з телеведучим, коли він ще офіційно був у шлюбі зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Крім того, дівчина досить різко веде себе з підписниками і регулярно їм хамить.

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність
Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність

Так трапилося і на цей раз. Катя Полтавська опублікувала відео, де вона позує з чоловіком на вулиці у відомій мережі TikTok. Серед коментарів назбиралося багато критики у сторону Каті. Так, підписники їй вчергове нагадали, що вона вже третя жінка Остапчука і у неї є всі шанси бути покинутою, як і його попередні обраниці. Крім того, підписники дорікають дівчині за те, що вона утриманка і виставляє на показ свою вагітність.

Вагітна дружина Остапчука побажала своїм підписникам безпліддя
Вагітна дружина Остапчука побажала своїм підписникам безпліддя

Катя Полтавська вирішила відповісти на коментарі хейтерів і зробила вона це досить жорстко. Дівчина обізвала фоловерів “жабами”, а декому навіть побажала безпліддя.

А я бажаю вам, щоб ваші діти були безплідними

, – написала Полтавська одній із коментаторок.

Вагітна дружина Остапчука побажала своїм підписникам безпліддя
Вагітна дружина Остапчука побажала своїм підписникам безпліддя

Варто відзначити, що всі медійні люди регулярно стикаються з хейтерськими коментарями у Мережі. Втім, зазвичай зірки такі коментарі ігнорують і не опускаються на рівень хейтерів. Та ось дружина Остапчука зазначає, що мовчати не збирається. Дівчина відповідає негативом навіть на ті коментарі, які є нормальними.

Нагадаємо, Катя Полтавська стала офіційною дружиною Остапчука вже після того, як дізналася про власну вагітність. Подружжя чекають на хлопчика. Для Каті це буде перша дитина, а ось шоумен має сина й доньку від першого шлюбу з Оленою Войченко.

Популярне

Схожі статті

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…

Ви забудете про сирники. Без клопоту і проблем: миттєвий сирний сніданок – кулінарний рецепт від 1 хвилини

Всього за 3 хвилини можна приготувати смачний і поживний сніданок у мікрохвильовці. З пачки кисломолочного сиру і одного яйця у вас вийде відмінна сирна запіканка.

Як зараз виглядає ексдружина Володимира Кличка, яка покинула його з донькою: не та красуня, що раніше

35-річна американська акторка Гайден Панеттьєрі, яка являється колишньою Володимира Кличка і матір'ю його єдиної дитини, за останні роки помітно змінилася.