Як зараз виглядає ексдружина Володимира Кличка, яка покинула його з донькою: не та красуня, що раніше

35-річна американська акторка Гайден Панеттьєрі, яка являється колишньою Володимира Кличка і матір'ю його єдиної дитини, за останні роки помітно змінилася.

Український боксер Володимир Кличко досяг неабиякого успіху у спорті, та з особистим життям у нього склалося не так добре. Чоловік офіційно ще не одружувався, та був заручений з американською акторкою Гайден Панеттьєрі, яка народила йому доньку. Закохані стали батьками у 2014 році. Та народження донечки не зміцнило їхній союз, а навпаки. Після пологів Гайден впала у післяпологову депресію, а пізніше і зовсім почала зловживати оковитою. Кличко робив все, щоб допомогти коханій. Акторка рік провела в реабілітаційному центрі, щоб подолати залежність.

Як виглядає колишня наречена відомого українського боксера Володимира Кличка
Як виглядає колишня наречена відомого українського боксера Володимира Кличка

Гайден Панеттьєрі не бачила себе у ролі матері. Жінка хотіла розвивати свою кар’єру і жити звичним для себе життям: ходити на вечірки, світські заходи, а не сидіти вдома з пелюшками. Врешті, у 2018 році Гайден і Кличко вирішили розійтися. Володимир отримав повну опіку над донькою і виїхав з нею в Україну. Панеттьєрі була тільки за те, щоб її дитина жила з батьком. Жінка неодноразово говорила в інтерв’ю, що так її дочці буде краще.

Володимир Кличко розповів про стосунки з колишньою дружиною
Володимир Кличко розповів про стосунки з колишньою дружиною

Зараз акторка продовжує будувати кар’єру в кіно та живе “вільним” життям. До повномасштабної війни в Україні Гайден приїжджала до доньки кілька разів на рік, та останні 2 роки вона не бачила доньку. При цьому акторка часто розповідає про Кайю-Євдокію в інтерв’ю. Цікаво, що жінка не бачить схожості між собою та донькою. В одному з останніх інтерв’ю Гайден розповіла, що не бачит у Кайї акторського таланту та харизматичності і підкреслила, що дівчинка навряд чи колись буде на сцені.

Як зараз виглядає ексдружина Володимира Кличка, яка покинула його з донькою
Як зараз виглядає ексдружина Володимира Кличка, яка покинула його з донькою

Останні роки Гайден не вживала алкоголь та інші психотропні речовини, та нещодавно акторку запідозрили у тому, що вона зірвалася. Так, прихильники помітили, що у своєму останньому відео-інтерв’ю очі у Гайден виглядають скляними, а її мова нерозбірлива. Та сама акторка запевняє, що вона просто була дуже виснаженою.

Популярне

Схожі статті

Вони як Інь та Янь: рідна сестра-блондинка Софії Ротару – повна її копія, і теж співає. Вгадайте, хто є хто

Софія та Ауріка Ротару мають чимало спільних рис і не лише зовнішніх. Долі у рідних сестер теж схожі – покохали один раз на все життя, але нині перебувають на самоті.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…

Ви забудете про сирники. Без клопоту і проблем: миттєвий сирний сніданок – кулінарний рецепт від 1 хвилини

Всього за 3 хвилини можна приготувати смачний і поживний сніданок у мікрохвильовці. З пачки кисломолочного сиру і одного яйця у вас вийде відмінна сирна запіканка.