Як виглядають троє дітей Сергія Притули від різних мам: син виріс його копією, а доньки схожі не на нього

Український телеведучий та головний волонтер України Сергій Притула – багатодітний батько. Від першого шлюбу чоловік має сина, а від другого – двох доньок.

Сергій Притула – відомий комік, телеведучий і волонтер. Чоловік працює на телебаченні більше 20 років, та про своє особисте життя розповідає не багато. Відомо, що Притула був одружений двічі. Від першого шлюбу чоловік має сина Дмитра, якому вже 16 років, а від другого – доньок Соломію та Стефанію.

Перша дружина та син Притули

Вперше Сергій Притула одружився у 2007 році. Обранцем гумориста стала дівчина з Тернополя на ім’я Юлія.

Як виглядає перша дружина Сергія Притули

Вже через рік після одруження у них народився син Дмитро. Саме тоді між подружжям й почалися сварки та непорозуміння. Врешті, вони вирішили розлучитися.

Зараз Сергій Притула підтримує гарні стосунки зі своєю колишньою дружиною і навіть товаришує з її другим чоловіком. Також телеведучий проводить багато часу з сином і підтримує його фінансово.

Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу
Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу

Друга дружина і доньки

Вдруге Сергій Притула одружився у 2015 році. Його обраницею стала жінка на ім’я Катерина, з якою він познайомився на роботі. Спершу між ними були робочі стосунки, та згодом вони переросли у роман.

У 2017 році у Сергія і Катерина народилася перша спільна донька Соломія, а у 2021-му вони стали батьками вдруге: у них народилася дівчинка Стефанія.

Сергій Притула розповів, як змінились його стосунки з дружиною
Як виглядає друга дружина і донька Сергія Притули

Соломії зараз 6 років. Притула рідко показує фото доньки у соціальних мережах та розповідає, що вона дуже талановита і харизматична. У свої 6 років дівчинка ходить у балетну школу і захоплюється малюванням.

Як виглядає донька Сергія Притули

Молодшій Стефанії всього 3 роки. Однак у майбутньому вона, як і її сестра, відвідуватиме безліч різноманітних гуртків.

Притула зізнається, що вони з дружиною планували ще одну вагітність, та всі плани порушила велика війна в Україні.

Популярне

Схожі статті

“З малюком все добре”: Ектор Хіменес-Браво доповів, як проходить його батьківство та показав “синочка”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про поповнення у своїй родині. Знаменитість поділився, як здоров'я в його малюка Бубіка.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Ольги Сумської, яка не виправдала очікувань українців

Старша донька Ольги Сумської Антоніна має татуся-росіянина Євгена Паперного. За іронією долі чоловік мешкає у Києві, тоді як його кровиночка неначе відчула поклик предків і подалася на Північ.

67-річна Світлана Білоножко розкрила правду про зради свого чоловіка Віталія: “Це ж буває і випадково”

Відома українська співачка Світлана Білоножко вперше заговорила про подружню невірність свого чоловіка Віталія. Зірка розповіла, чому ніколи від нього не йшла.