“Тепер у мене є чудова відмазка”: 29-річна зірка “Будиночка на щастя” Анна Кошмал випнула вагітний животик

29-річна Анна Кошмал сповістила про свою другу вагітність. От тільки зробила це зірка "Сватів" доволі креативно, просто танцюючи й погладжуючи животик, не сказавши жодного слова.

Підписники Інстаграм-акаунту Анни Кошмал були неабияк приголомшені новиною про вагітність знаменитості. Про те, що невдовзі стане мамою вдруге, 29-річна акторка сповістила в мережі, не промовивши жодного слова.

Вона виклала ролик, де танцює з іншою дівчиною під композицію Бейонсе. Дівчата вбрані в широкі штани та картаті сорочки оверсайз. Тож допоки роблять всілякі па, все виглядає, як годиться.

Анна Кошмал натякнула на вагітність

Та наприкінці Анна залишається на танцполі одна. Вона відвертається від камери, розстібає сорочку й скидає її. А коли обертається передом, ми бачимо величенький животик зірки, обтягнутися білим боді.

Кошмал ніжно погладжує його. Тож сумнівів ні в кого не залишається – акторка вагітна другою дитиною. Сама винуватиця ще й підписала свій пост такими словами:

“Тепер у мене є чудова відмазка, щоб з’їсти подвійну порцію всього”.

І справді, вагітній зірці тепер не потрібно сидіти на дієті, а можна об’їдатися будь-якими смаколиками досхочу. Шанувальникам Анни подібний камінгаут припав до вподоби.

Анна Кошмал з чоловіком та сином

Вони назвали подібне повідомлення про вагітність дуже крутим, відзначивши:

“Це, напевне, найкраща розповідь про вагітність, яку я коли-небудь бачила”.

“Так захопилася вашими танцями, що такий поворот наприкінці викликав хвилю емоцій”.

“Найоригінальніша розповідь про вагітність”.

Та якщо первістка Кошмал 6-річного Мишка ми всі частенько бачимо в її Інсті, то чоловіка в обличчя так і не знаємо. Коли знаменитість викладає світлини, то можемо бачити лише частину долоні, плеча чи потилицю таємничого незнайомця.

Попри те, що пара 7 років живе у шлюбі, Анна воліє не розповідати про чоловіка абсолютно нічого. На запитання фанів, чому не показує молодого чоловіка, Кошмал віджартовується:

“Тому що не такий він уже й молодий”.

Популярне

Схожі статті

Квартира в новенькому ЖК за 100000 грн на місяць: як виглядають апартаменти Олега Винника у Німеччині

Останні 2,5 роки український артист Олег Винник проживає в Німеччині. Там він зупинився у новенькому житловому комплексі і проживає у просторій квартирі.

“На замовлення свого артеріального тиску”: 41-річний Євген Кошовий розпочав нещадну боротьбу з зайвою вагою

Певно, "Квартал 95" втомився від постійного хейту з приводу добору тем для жартів і вирішив підсміюватися над собою. Зокрема, Євген Кошовий обрав для пранку свою власну вагу.

Коли садити часник на зиму у 2024 році: найкращі дати, добрива та корисні поради для висадки озимого часнику

Осіння пора – не привід для завершення посадкових робіт. Саме на часі зайнятися висадкою озимого часнику. А щоб голівки були міцними та набитими, слід скористатися посівним календарем.