“Трішки печива Орео, вершків та сиру”: мій десерт без випікання у кондитерській не придбаєш

Коли гості побачать цей десерт, то забудуть про інше частування, бо захочуть покуштувати подібну красу терміново. Ви ж зготуєте тортик, навіть не вмикаючи духовки.

Вам знадобиться для основи:

  • 12 штук печива Ореро;
  • 30 г жирних вершків.

Для сирної маси:

  • 440 г вершкового сиру;
  • 300 г жирних вершків;
  • 150 г цукру;
  • 10 г желатину;
  • 0,5 ч.лож. ванільного екстракту;
  • 7 штук печива Орео.

Для прикраси:

  • 5 штук печива Орео.
Чизкейк Орео з печивом та вершками без випікання

Десерт на кшталт чизкейка Орео робитимемо без випікання. Можливо, захочете, щоб ваш тортик був більшим в основі, тоді пропорційно збільшуйте кількість печива Орео та вершків.

Сир має бути не плавленим, а вершковим без жодних добавок. Ванільний екстракт за потреби замініть ванільним цукром. Желатин можете брати хоч розчинний, хоч листковий.

Чизкейк Орео з печивом та вершками без випікання

Спочатку приготуйте основу. Роз’єднайте половинки печива й відшкребіть з середини начинку. Вона нам згодиться для сирної частини десерту. Саме печиво розкришіть у міксері чи за допомогою качалки, склавши Орео у цупкий пакет.

Крихти печива перекладіть у миску й долийте 30 г вершків. Вони мають бути жирними – 33%. Перемішайте. Якщо видається, що суміш занадто суха, влийте ще трішки вершків. Якщо навпаки занадто рідка, тоді додайте ще крихт із печива.

Чизкейк Орео з печивом та вершками без випікання

Форма потрібна роз’ємна 16 см у діаметрі. Під низ підкладіть силіконізований пергамент. Боки викладіть ацетатною плівкою. Викладіть на дно підготовлену крихту. Розрівняйте та утрамбуйте. Покладіть до морозилки, щоб все застигло.

Замочіть желатин у 60 г холодної води. Залиште на 10 хвилин, щоб набубнявів. У сотейник влийте 50 мл вершків та всипте цукор. Поставте на повільний вогонь. Помішуючи, дочекайтеся, допоки кристали повністю розчиняться.

Чизкейк Орео з печивом та вершками без випікання

Зніміть із плити та влийте підготовлений желатин. Перемішайте. Оскільки вершки гарячі, він має розчинитися дуже швидко. Сир перекладіть у миску й розмішайте з начинкою від печива Орео. Додайте сюди ж вершково-желатинову суміш. Збийте міксером до однорідності.

В іншу мисочку влийте решту 250 мл вершків та додайте екстракт ванілі. Збивайте міксером до м’яких піків. Візьміть 7 штук печива, поламайте його на шматочки. Додайте в сирну масу. З’єднайте зі збитими вершками й перемішайте до однорідності.

Перекладіть отриману сирну суміш поверх основи з печива. Поставте чизкейк на всю ніч до холодильника. Вранці дістаньте, звільніть від форми ти плівки й прикрасьте половинками печива Орео.

Популярне

Схожі статті

Тіну Кароль назвали “стервом”, а Потапа – зарозумілим: спливла правда про їхню поведінку на “Голосі країни”

Молодий співак DIBROVA, який був учасником "Голосу країни" розповів, якими в реальному житті є Тіна Кароль та репер Потап. Артист залишився розчарованим у тренері, якого він обрав на проєкті.

Сніданок на всі випадки життя: омлет в лаваші з улюбленою начинкою – без помідорчиків не обійдеться

Якщо набридло готувати щодня на сніданок яєчню, трішки удоскональте страву. Загорніть омлет у лаваш і додайте начинку. Часу на приготування піде небагато, натомість отримаєте справжню смакоту.

Третя дружина Остапчука підкорила його на третій зустрічі: ви ахнете від того, що вона йому запропонувала

Молодша на 16 років дружина Остапчука Катя Полтавська зізнається, що отримала ключі від квартири телеведучого вже після другої зустрічі. Дівчина увімкнула всю жіночу хитрість, щоб підкорити чоловіка.