Третя дружина Остапчука підкорила його на третій зустрічі: ви ахнете від того, що вона йому запропонувала

Молодша на 16 років дружина Остапчука Катя Полтавська зізнається, що отримала ключі від квартири телеведучого вже після другої зустрічі. Дівчина увімкнула всю жіночу хитрість, щоб підкорити чоловіка.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук в березні цього року втретє одружився на молодій журналістці Каті Полтавській. Дівчина молодша за шоумена на 16 років, та це не завадило їм будувати відносини.

Варто відзначити, що стосунки з Полтавською Остапчук почав ще тоді, коли він офіційно був у шлюбі з другою жінкою Христиною Горняк. При цьому, стосунки між ними розвивалися дуже швидко. Вже на другій зустрічі Остапчук дав Полтавській ключі від своєї квартири. Тоді ж вони з’їхалися і почали жити разом.

Дружина Остапчука шукає няню
Володимир Остапчук і Катя Полтавська

Сама Полтавська у своєму Інстаграм-блозі розповіла, що підкорила телеведучого звичайнісіньким супом. Так, коли Остапчук дав їй ключі від своєї квартири, вона поїхала до нього і приготувала суп.

І я на наступний день приїхала і більше не поверталася додому

, – розповіла Катерина.

Катя Полтавська розповіла, чим підкорила Остапчука на третій зустрічі
Катя Полтавська розповіла, чим підкорила Остапчука на третій зустрічі

При цьому дівчина зізнається, що не любить готувати і робить це вкрай рідко. Рецепт того самого супу вона взяла в інтернеті і він виявився досить вдалим. У своєму Інстаграм-блозі Катя показує, як її чоловік часто порається на кухні і готує для неї сніданки та вечері. Крім того, Остапчук прибирає у квартирі, прасує речі та робить інші справи по дому. Сама Полтавська підкреслює, що для неї чистота в домі не є такою важливою, як для Володимира.

Нагадаємо, зараз Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності. Подружжя очікують на хлопчика, якого планують назвати Тимофієм. Для Каті ця дитина буде першою, а от в Остапчука є двоє дітей від першого шлюбу: 11-річну донька Емілія та 6-річний сина Еван. Після початку повномасштабної війни в Україні перша дружина Остапчука з дітьми виїхали до Канади. З того часу телеведучий бачив своїх сина та доньку всього кілька разів, а його нова дружина Катя навіть з ними не знайома.

Популярне

Схожі статті

“Давно втратила совість”: Ані Лорак зганьбилася на концерті через спідницю, яка постійно підстрибувала

Ані Лорак вирізняється особливістю потрапляти у незручні ситуації. Ось і цього разу вбралася на концерт так, що подружці Лєрі Кудрявцевій стало соромно, і вона змушена була рятувати становище.

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.

Не “Шуба”, в рази смачніше! Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком без оселедця: дуже ніжний і соковитий

Спробуйте приготувати цей салат з буряком і ви більше ніколи не будете робити класичну "Шубу". Салат виходить ніжним, соковитим і нереально смачним.