Тіну Кароль назвали “стервом”, а Потапа – зарозумілим: спливла правда про їхню поведінку на “Голосі країни”

Молодий співак DIBROVA, який був учасником "Голосу країни" розповів, якими в реальному житті є Тіна Кароль та репер Потап. Артист залишився розчарованим у тренері, якого він обрав на проєкті.

Артист-початківець DIBROVA дав інтерв’ю виданню Уніан і розповів про свій досвід участі у вокальному проєкті “Голос країни”. Чоловік брав участь у 5-му сезоні шоу ще у 2015 році. Тоді до нього обернулося два суддівських крісла: Тіна Кароль і Потап. Врешті, чоловік обрав своїм наставником Потапа, про що зараз дуже жалкує.

За словами DIBROVA він очікував від Потапа справжнього наставництва: порад, щирості, настанов. Та нічого цього виконавець не отримав.

Він ще тоді проявляв зверхність і цікавість лише до своєї персони

, – розповів DIBROVA.

Учасник Голосу країни назвав Кароль стервою, а Потапа – зарозумілим
Учасник Голосу країни назвав Кароль стервою, а Потапа – зарозумілим

Зараз співак зазначає, що йому зовсім не імпонує поведінка Потапа, його творчість та спосіб життя.

DIBROVA жалкує, що тоді не обрав своєю наставницею Тіну Кароль, хоча мав такий шанс. Хоча в Мережі подейкують, що у співачки складний характер, співак підкреслює, що мріє про співпрацю з Тіною.

На питання журналістки, чи вважає DIBROVA Тіну Кароль стервою, як про це говорять багато колег артистки, співак відповів:

Так, вона прекрасна стерво. Я її обожнюю!

Також  DIBROVA  підкреслив, що Тіна гарна співачка і він хотів би записати з нею спільний трек.

Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування
Учасник Голосу країни назвав Кароль стервою, а Потапа – зарозумілим

Варто відзначити, що про складний характер Тіни Кароль вже “ходять легенди”. Люди, які працювали зі співачкою зізнаються, що вона дуже вимоглива і хоче, щоб все було ідеально.

Крім того, Тіна Кароль практично не дає інтерв’ю, всі інтерв’юери отримують від неї відмову. Також Тіна не знайшла спільну мову з власними батьками. Сама співачка ще в давньому інтерв’ю розповіла, що має різні погляди на життя з рідними і бачиться з ними лише кілька разів на рік.

Популярне

Схожі статті

“Давно втратила совість”: Ані Лорак зганьбилася на концерті через спідницю, яка постійно підстрибувала

Ані Лорак вирізняється особливістю потрапляти у незручні ситуації. Ось і цього разу вбралася на концерт так, що подружці Лєрі Кудрявцевій стало соромно, і вона змушена була рятувати становище.

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.

Не “Шуба”, в рази смачніше! Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком без оселедця: дуже ніжний і соковитий

Спробуйте приготувати цей салат з буряком і ви більше ніколи не будете робити класичну "Шубу". Салат виходить ніжним, соковитим і нереально смачним.