Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе – одна з найобговорюваніших пар шоу-бізнесу. Співачка багато років поспіль була коханкою Меладзе і самостійно виховувала від нього сина, поки Валерій був у шлюбі з іншою жінкою. Лише через 10 років таємних стосунків з Джанабаєвою Меладзе розлучився з першою жінкою і одружився з Альбіною. При цьому їхнє весілля було повністю таємним.

Навіть після одруження колишні коханці ще довго не виходили разом в світ і не транслювали свої стосунки на публіку. Своє перше спільне інтерв’ю вони дали лише у 2018 році, в якому зізналися, що являються парою цілих 20 років.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

У 2021 році про Альбіну Джанабаєву і Валерія Меладзе знову почали активно говорити в пресі. Все тому, що немолоді артисти оголосили про вагітність. Так, в квітні 2021 року подружжя знову стали батьками. На той момент Джанабаєвій було вже за 40, це її третя дитина, а 56-річний (на той момент) Меладзе став батьком вшосте. У зіркової пари народилася донька Агата. Довгий час подружжя не показували дівчинку на публіку і не публікували її фото в соціальних Мережах.

Нещодавно Альбіна Джанабаєва опублікувала кумедне відео у своєму Інстаграм-блозі, де показала підрослу донечку. На відео 3-річна Агата розповідала віршик. Дівчинка на свої 3 роки вже дуже гарно говорить. Крім того, вона артистична і харизматична.

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе
Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе

Користувачі Мережі відмітили, що Агата дуже схожа на свою зіркову маму і росте чудовою дитиною. Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка розумничка!”;
  • “вся в маму!”;
  • “Красуня маленька”;
  • “Просто диво”;
  • “Яка вона хорошенька!”.

Нагадаємо, у Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе крім донечки Агати є двоє синів: 20-річний Костянтин і 10-річний Лука.

Популярне

Схожі статті

Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку, але МЗС України з цим незгодне: що відомо про скандал

Аліна Гросу полюбляє епатувати публіку. Ось і цього разу зробила відеорепортаж із будинку мера Нью-Йорка й сповістила, що стала представницею української культури. МЗС спростувало цю інфу.

“Давно втратила совість”: Ані Лорак зганьбилася на концерті через спідницю, яка постійно підстрибувала

Ані Лорак вирізняється особливістю потрапляти у незручні ситуації. Ось і цього разу вбралася на концерт так, що подружці Лєрі Кудрявцевій стало соромно, і вона змушена була рятувати становище.

Не “Шуба”, в рази смачніше! Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком без оселедця: дуже ніжний і соковитий

Спробуйте приготувати цей салат з буряком і ви більше ніколи не будете робити класичну "Шубу". Салат виходить ніжним, соковитим і нереально смачним.