Що відомо про особисте життя Тіни Кароль після втрати Євгена Огіра: приховує коханців не просто так

Останні 10 років Тіна Кароль ретельно приховує своє особисте життя. Та чи дійсно співачка весь цей час залишається самотньою, чи це лише частина сценічного образу?

Тіна Кароль виходила заміж лише один раз. У 2008 році співачка стала дружиною свого продюсера Євгена Огіра. Та на жаль, у 2013 році він пішов з життя після боротьби з онкологічною хворобою.

Тіна довго не могла оговтатися після смерті чоловіка, а її репертуар став складатися з журливих пісень, присвячених Євгену. Так, довгий час Тіна у своїй творчості була в ролі самотньої вдови. І хоча зараз співачка вже відійшла від цього образу, її особисте життя після смерті чоловіка залишається для всіх загадкою.

Тіна Кароль відтиснулась від підлоги 56 разів
Тіна Кароль розповіла про стосунки з чоловіками після втрати Огіра

Всі романи, які були приписані Кароль – всього частина піар-кампанії. Так, довгий час співачка вводила в оману прихильників, вдаючи роман з Даном Баланом. Та пізніше стало відомо, що це всього сценарій, вигаданий для збільшення рейтингу проєкту “Голос країни”, де Дан і Тіна були суддями.

Поки Кароль відволікала увагу прихильників фейковими романами, про її справжніх чоловіків ніхто не знав. Втім, одного разу танцівниця з балету Кароль проговорилася, що Тіна являється коханкою бізнесмена Ігоря Коломойського. Реального підтвердження цьому немає, втім публіка частково повірила у це. Справа в тому, що Кароль дійсно багато знімалася на телеканалі “1+1”, власником якого є Коломойський. Співачку запрошували буквально в кожне шоу. Звісно, сама Кароль ці сутки не коментує.

Сміливі луки Тіни Кароль
Тіна Кароль розповіла про стосунки з чоловіками після втрати Огіра

Сама співачка запевняє, що ніколи не покаже на публіку свого чоловіка, навіть, якщо офіційно вийде за нього заміж. Про це нещодавно артистка заявила, відповідаючи на питання в своєму Інстаграм-блозі. З огляду на це, можна припустити, що співачка вже може бути заміжньою.

Тіна Кароль заявила, що не розповість про свій другий шлюб та нового чоловіка

Ще у 2021 році Кароль в інтерв’ю зізнавалася, що нарешті готова впустити в своє серце іншого чоловіка і мріє побудувати сім’ю та народити донечку. Нещодавно Кароль знову проговорилася, що планує стати мамою. Так, співачка запевнила, що веде здоровий спосіб життя і не приймає ніяких препаратів для схуднення, бо планує виносити і народити дитину.

Популярне

Схожі статті

“З малюком все добре”: Ектор Хіменес-Браво доповів, як проходить його батьківство та показав “синочка”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про поповнення у своїй родині. Знаменитість поділився, як здоров'я в його малюка Бубіка.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Ольги Сумської, яка не виправдала очікувань українців

Старша донька Ольги Сумської Антоніна має татуся-росіянина Євгена Паперного. За іронією долі чоловік мешкає у Києві, тоді як його кровиночка неначе відчула поклик предків і подалася на Північ.

67-річна Світлана Білоножко розкрила правду про зради свого чоловіка Віталія: “Це ж буває і випадково”

Відома українська співачка Світлана Білоножко вперше заговорила про подружню невірність свого чоловіка Віталія. Зірка розповіла, чому ніколи від нього не йшла.