«Полетів бюстгальтер та трусики». Слава Камінська розповіла, як потрапила у шоу-бізнес

Їй довелося відверто обманювати.

Учасниця гурту «Неангели» Слава Камінська розповіла, з чого починалася її кар’єра на сцені. Вперше на телеекрани вона потрапила, взявши участь у реаліті-шоу. За словами співачки, їй довелося схитрувати, щоб її запросили на шоу.

«Мабуть, зараз вже можна про це говорити. Там була єдина липова пара, про яку не знали навіть продюсери. Все, що я робила в той період свого життя – прокладала маленькими камінцями доріжку до шоу-бізнесу. Тому що тоді я була не дуже симпатичною і на екран через диван мене б не взяли», – зізналася Слава.

Камінська також додала, що були моменти, про які вона не хоче згадувати. Серед таких – відверта фотосесія для журналу.

«Для мене була дуже важкою перша зйомка журналу «Playboy». Причому я ж старша за мою колегу… пам’ятаю, тоді Юра Нікітін мені каже: «Слава, ну ти доросліша, як прийдеш, покажи приклад Віці, як це треба робити». А коли прийшли, я стала, все прикрила руками, зате Віка – опа, полетів бюстгальтер, трусики», – розповіла Камінська.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.