“5 тисяч доларів плюс”: багатодітний батько Тарас Тополя розповів про заробітки – не лише музика

Тарас Тополя має дружину-співачку Олену, яка подарувала йому трьох нащадків. Утримувати таку велику родину лідеру гурту "Антитіла" вдається непогано. На чому заробляє?

Спілкуючись із Тарасом Тополею, Слава Дьомін не стримався й поставив своє улюблене запитання – скільки заробляє музикант. Ось що відповів фронтмен гурту “Антитіла”. Виявляється, у них із клавішником Сергієм Вусиком є спільний бізнес. Тарас відмовився розповідати, що він собою являє. Натомість відзначив:

“Я ніколи не був у нужді. Я знаю, що таке гроші. Я вмію їх заробляти”.

Тополя відзначив, що вміє також гроші рахувати та заощаджувати. Нині вони з Сергієм багато віддають на благодійність, але особливо це не афішують. Якщо треба щось закрити в авральному порядку для хлопців, то вони це роблять.

Скільки заробляє Тарас Тополя

Можуть собі дозволити, бо заробляють непогано. Коли настане час, Тарас пообіцяв усе оприлюднити. Мовляв, це здивує багатьох. Слава вирішив поточнити заробіток музиканта у цифрах. Тарас відзначив:

“Так, мій заробіток складає 5 тисяч доларів плюс”.

Тополя назвав запитання про гроші та їхній підрахунок найнеприємнішою темою. Коли почалося повномасштабне вторгнення, на рахунках гурту було чимало грошей, оскільки музиканти ставляться до витрат дуже скрупульозно.

У Тараса Тополі велика родина, яку він гідно забезпечує

Вони не витрачають гроші на нові квартири чи машини. Сам Тополя 10 років поспіль їздить на Mitsubishi Galant 2008 року випуску. За цей період міг хоч 5 разів придбати нове авто, але має інші пріоритети.

Знаменитий чоловік може витратити на кліп 40-50 тисяч доларів чи на студійну роботу ще кілька тисяч “зелених”. А до інших витрат ставиться помірковано. Свою родину Тарас забезпечує в необхідній мірі.

Популярне

Схожі статті

Готую на сніданок “фаршировані” канапки: звичайні сосиски, яйця й сир, а виходить немов кулінарний шедевр

Для приготування сніданку в господинь зазвичай дуже обмаль часу. Але й за таких критичних обставин можна приготувати справжній кулінарний шедевр, наприклад, "нафарширувати" тости.

“Пішов з життя мій рідний”: 47-річна Камалія повідомила про втрату близького члена родини та назвала причину

Відома українська співачка Камалія повідомила не найкращі новини. Зірка розповіла про людину, яку доля в неї забрала, але вона не встигла насолодитись часом разом.

“За коханим хоч до Києва”: балерина Людмила покинула чоловіка заради Юрія Горбунова, а синів народила інша

Це зараз Юрій Горбунов афішує свою дружину Катю Осадчу та двох їхніх синочків. А коли був одружений з балериною, ніхто про неї майже нічого не знав і не здогадувався, як вона виглядає.