“Скільки пластичних операцій зробила?”: 67-річна Світлана Білоножко розповіла, яким чином підтримує красу

Світлана Білоножко у свої 67 років виглядає, дай Боже кожному. Тому шанувальників співачки цікавить, як вдається досягти таких результатів та скільки пластичних операцій зробила зірка.

З січня 2024 року Світлана Білоножко залишилася вдовою, поховавши свого коханого чоловіка Віталія. Разом вони прожили 47 років. Тож утрата для жінки стала дуже болючою. Але вона впоралася й не втратила сенсу життя, оскільки є двоє синів та онуки.

Скільки пластичних операцій зробила Світлана Білоножко

Світлана Григорівна розповіла Славі Дьоміну, що почувається десь років на 40. На пряме запитання ведучого, скільки вона робила пластичних операцій, щоб так чудово виглядати, жінка відказала:

“Ніскільки”.

Пані Світлана пояснила, що робить “правильні” ін’єкції. Не стала заперечувати, що вдається до мезотерапії та ботоксу. Останній препарат нині зазвичай заміняють ксеоміном. Його перевагою є те, що обличчя продовжує “працювати”, а зморшки трішечки розгладжуються.

Скільки пластичних операцій зробила Світлана Білоножко

Головне тепер – делікатно розмовляти, не сильно артикулюючи, щоб усе залишилося на місці. Щодо пластичних операцій жінка не має нічого проти. Вважає, що рано чи пізно черга дійде й до них, оскільки:

“Я ще хочу довго виглядати красивою”.

Білоножко не виключає, що з’являться якісь нові методи омолодження. Можливо, згодом вона скористається саме ними. Пластична хірургія розвивається шаленими темпами, тож невдовзі мають появитися інші варіанти позбавлення від зморшок.

Пані Світлана вважає, що на свій вік вона має чудовий вигляд. Жінка не ставить на меті омолодитися настільки, щоб її ніхто не впізнавав. Не треба натягувати все назад, втрачаючи власну індивідуальність. Насамперед молодою має залишатися душа.

Популярне

Схожі статті

Усі перипетії роману Марії Яремчук з Олександром Пономарьовим: як співак став “татом” первістка співачки

Зірка Марії Яремчук яскраво запалала на небосхилі шоубізу й швидко згасла. У пам'яті публіки співачка залишилася поряд з Олександром Пономарьовим. Як пов'язані ці двоє та що насправді було між ними?

Готую на сніданок “фаршировані” канапки: звичайні сосиски, яйця й сир, а виходить немов кулінарний шедевр

Для приготування сніданку в господинь зазвичай дуже обмаль часу. Але й за таких критичних обставин можна приготувати справжній кулінарний шедевр, наприклад, "нафарширувати" тости.

“Пішов з життя мій рідний”: 47-річна Камалія повідомила про втрату близького члена родини та назвала причину

Відома українська співачка Камалія повідомила не найкращі новини. Зірка розповіла про людину, яку доля в неї забрала, але вона не встигла насолодитись часом разом.