“За коханим хоч до Києва”: балерина Людмила покинула чоловіка заради Юрія Горбунова, а синів народила інша

Це зараз Юрій Горбунов афішує свою дружину Катю Осадчу та двох їхніх синочків. А коли був одружений з балериною, ніхто про неї майже нічого не знав і не здогадувався, як вона виглядає.

З Людмилою Юрій Горбунов прожив 20 років життя. Здавалося б, усі зовнішні обставини були проти їхнього кохання. Але балерина пішла на певні жертви, аби тільки залишитися поряд з тоді ще нікому невідомим актором.

Шоумену балерина натрапила на очі у театрі. Здавалося б, що може бути спільного у молодика та заміжньої жінки, яка мала доньку й була на 10 років старша за Горбунова? Та роман між Юрієм та Людмилою таки відбувся.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова: з онучкою

Юрій Горбунов прийшов на роботу до Івано-Франківського театру після закінчення київського театрального інституту. Молодику було всього 22 роки, але він обрав собі до пари не юнку, а 32-річну балерину Людмилу.

Байдуже, що жінка була заміжня. За 5 років чоловік вирішив перебратися до столиці, щоб робити там кар’єру. Знайшов квартиру на околиці Києва, з якої треба було дуже довго добиратися до центру.

З роботою попервах було сутужно, але подібна ситуація не зупинила кохану. Вона покинула розмірене сімейне життя, улюблену роботу й подалася до Києва за Горбуновим. З собою прихопила найдорожче – доньку Ксенію.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Роботи за спеціальністю балерина не знайшла. Довгий час довелося перебиватися з хліба на картоплю. Але вона не скаржилася, мужньо витримуючи всі негаразди. Ксенія тим часом виросла, вийшла заміж і народила донечку.

Родина перебралася жити до США. Чоловік почав пристойно заробляти, і тепер Людмилі можна було дозволити собі багато дечого. Та, на жаль, кохання минуло.

Юрій закрутив службовий роман із колегою по телеканалу 1+1 Катею Осадчою. А щойно ведуча “Світського життя” завагітніла, як Горбунов оголосив про розлучення з Людмилою після 20 років шлюбу.

Вони залишилися в хороших дружніх стосунках. Коли почалося повномасштабне вторгнення, Людмила поїхала до доньки в Америку, а Юрій щомісяця оплачує квитанції за комуналку в її оселі. Але разом вони вже ніколи не будуть.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають троє дітей Сергія Притули від різних мам: син виріс його копією, а доньки схожі не на нього

Український телеведучий та головний волонтер України Сергій Притула – багатодітний батько. Від першого шлюбу чоловік має сина, а від другого – двох доньок.

Сергій Жадан повідомив про горе в сім’ї і приймає співчуття від усіх, крім Христини Соловій: “Померла вночі”

Відомий український поет і музикант Сергій Жадан повідомив про непросту для себе подію. Не стало його близької родички, яка була йому другою матір'ю.

Мафіни без цукру з перезрілих бананів: ці смачні кекси готуються дуже просто всього за 25 хвилин

Не треба викидати перезрілі банани. Їх можна використати для приготування мафінів. А оскільки плоди дуже солодкі, то навіть цукор у випічку додавати не доведеться. Смак неперевершений!