Готую на сніданок “фаршировані” канапки: звичайні сосиски, яйця й сир, а виходить немов кулінарний шедевр

Для приготування сніданку в господинь зазвичай дуже обмаль часу. Але й за таких критичних обставин можна приготувати справжній кулінарний шедевр, наприклад, "нафарширувати" тости.

Вам знадобиться:

  • 2 сосиски;
  • 4 шматочки тостового хліба;
  • 25 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 2 пластини твердого сиру;
  • 1 дрібка солі.
Фаршировані канапки з сиром та яйцем на сніданок

Не треба лякатися слова “фаршировані”. Улюблені сосиски ми просто закладемо у канапки й підсмажимо на пательні з яйцем та сиром. За 10 хвилин усе буде готове до вживання.

З указаної кількості продуктів вийде 2 порції канапок. Наріжте сосиски кружальцями завтовшки з тости. Візьміть 2 шматочки тостового хліба. У кожному виріжте в середині квадратик.

Фаршировані канапки з сиром та яйцем на сніданок

Поставте сковорідку на плиту. Розтопіть у ній вершкове масло. Викладіть рамочки з тостів. Серединки заповніть кружальцями з сосисок. Зверху кожного шматочка розбийте по яйцю.

Фаршировані канапки з сиром та яйцем на сніданок

Третє яйце вбийте у невелику піалу й розколотіть, додавши трішки солі. Можете поперчити за бажанням. Викладіть на наші тости по пластині твердого сиру. А зверху накрийте цілими шматками хліба, які попередньо обмокніть у яйці.

Фаршировані канапки з сиром та яйцем на сніданок

Накрийте пательню кришкою та підсмажуйте бутерброди до появи золотавої скоринки. Після цього переверніть їх за допомогою лопатки. Підсмажте низ. Тепер можете викладати “фаршировані” канапки на тарілку й подавати до столу.

Можете прикрасити подрібненою зеленню. Такий незвичний сніданок із найпростіших продуктів припаде до вподоби навіть дітям, яких зазвичай дуже важко нагодувати. Але тепер вони обов’язково попросять ще й добавки. Як бачите, все робиться дуже просто. Тож спробуйте вже наступного ранку!

Популярне

Схожі статті

Найважливіша каша для жінок: названо продукт, який є джерелом колагену і омолоджує організм – коштує копійки

Цю крупу без перебільшень можна назвати справжнім еліксиром для жінок. Вона допомагає омолодити організм і покращити стан шкіри. Розкриваємо назву!

Одна з найсмачніших страв у світі. Полтавські галушки: просто, бюджетно і дуже смачно – класичний рецепт

Галушки – українська національна страва, яку готували ще з давніх давен. Спробуйте й ви приготувати цю традиційну смакоту. Галушки легко готуються, а виходять ситними і смачними.

Екс-дружина футболіста Анатолія Тимощука відреагувала на його новий “зашквар”: “Застала початок цього трешу”

Колишня дружина футболіста Анатолія Тимощука висловилась про його вектор діяльності, якого він дотримується протягом останніх 10 років. Зірка зізналась, як реагує на це.