Усі перипетії роману Марії Яремчук з Олександром Пономарьовим: як співак став “татом” первістка співачки

Зірка Марії Яремчук яскраво запалала на небосхилі шоубізу й швидко згасла. У пам'яті публіки співачка залишилася поряд з Олександром Пономарьовим. Як пов'язані ці двоє та що насправді було між ними?

Марія Яремчук розпочала співочу кар’єру у 2012 році. Все розвивалося просто чудово – любов музичних фанів, вдалий виступ на “Євробаченні 2014”, пісні, кліпи, концерти. Та 2018-го все закінчилося.

Олександр Пономарьов став татом первістка Марії Яремчук

Дівчина сповістила, що не може пересилити страх перед виходом на сцену й зникла з шоубізу. Оскільки у народній пам’яті Яремчук залишилася, як підопічна Олександра Пономарьова на шоу “Голос країни”, то всі гадали, що між ними роман. Недарма ж вони співали дуетом пісні про кохання вже після завершення проєкту.

Довгий час ми нічого не чули про життя співачки. Хоча вона і з’явилася на сцені “Євробачення 2023”, виконуючи попурі з відомих пісень, зокрема, й батькових. А цієї весни широкий загал сколихнула новина – Марія вагітна.

Олександр Пономарьов став татом первістка Марії Яремчук

Оскільки Олександр Пономарьов уже кілька років поспіль натякає, що не самотній, але кохану нікому не показує, пазл у свідомості людей склався – Яремчук і є таємнича дружина артиста, яка виношує саме його дитинку.

У травні 31-річна знаменитість народила первістка, якого назвала Яном. Пологи відбувалися у Чернівцях, але преса почала масово писати, що батьком дитини є саме Олександр Пономарьов.

Марія довго тримала мовчанку, та врешті вийшла на зв’язок, сповістивши, що їй незручно перед дружиною колишнього наставника. А також сказала, що подібні плітки сильно дошкуляють її чоловіку.

Олександр Пономарьов став татом первістка Марії Яремчук

Згодом й сам Олександр підтвердив, що не має жодного стосунку до дитини колишньої учасниці “Голосу”. А вдома з дружиною буцімто сміялися з подібних “новин”. Та батьком Яна Пономарьов усе-таки став – похрестив хлопчика.

А у серпні відбулася прем’єра документальної стрічки “Яремчук: Незрівнянний світ краси”, продюсеркою якого стала саме Марія Назарівна. Фільм набрав найбільше касових зборів серед документалок і навіть вийшов на Netflix.

Тепер у багатьох виникли думки – як вчасно вибухнув скандал з батьківством Пономарьова. І чи не було це чітко спланованою піар-акцією для просування стрічки в маси?

Популярне

Схожі статті

Найважливіша каша для жінок: названо продукт, який є джерелом колагену і омолоджує організм – коштує копійки

Цю крупу без перебільшень можна назвати справжнім еліксиром для жінок. Вона допомагає омолодити організм і покращити стан шкіри. Розкриваємо назву!

Одна з найсмачніших страв у світі. Полтавські галушки: просто, бюджетно і дуже смачно – класичний рецепт

Галушки – українська національна страва, яку готували ще з давніх давен. Спробуйте й ви приготувати цю традиційну смакоту. Галушки легко готуються, а виходять ситними і смачними.

Екс-дружина футболіста Анатолія Тимощука відреагувала на його новий “зашквар”: “Застала початок цього трешу”

Колишня дружина футболіста Анатолія Тимощука висловилась про його вектор діяльності, якого він дотримується протягом останніх 10 років. Зірка зізналась, як реагує на це.