“Їх неможливо впізнати!”: як виглядали замолоду та нині знаменитості Роговцева, Боклан, Сумська, Вітовська

Кожна людина проходить життєвий шлях, зазнаючи вікових змін. Відбувається цей процес дуже повільно. Але якщо поглянути на світлини, зроблені 30-40 і більше років тому, різниця вражає.

Ада Роговцева

Ця жінка унікального таланту у 23 роки вже стала заслуженою актрисою УРСР, а в 30 – народною. Кількість ролей, зіграних акторкою-легендою у театрі та кіно, підрахувати дуже складно. У свої 87 років Роговцева не збирається йти на пенсію та продовжує грати на сцені. А ми маємо можливість пригадати, як Ада Миколаївна виглядала замолоду.

Яки виглядала в юності Ада Роговцева

Станіслав Боклан

10 років життя актор віддав Маріупольському театру, тож пережити його руйнування було дуже складно. Нині 64-річний народний артист України не виходить на сцену. Хоча знайшов у собі сили брати участь у теробороні. Від знімань у серіалах не відмовляється. Якщо порівняти фото Станіслава Володимировича замолоду й зараз, важко усвідомити, що це одна й та ж людина.

Яки виглядав у юності Станіслав Боклан

Ольга Сумська

Наполегливості цієї акторки може позаздрити будь-хто. Звісно, подібна активна діяльність принесла свої плоди – купа головних ролей у театрі та на телеекрані. Нині народній артистці 58 років. Але вона виглядає настільки шикарно, що не соромиться брати участь у фотосесіях у стилі ню. В юності Ольга В’ячеславівна мала дещо інший вигляд.

Яки виглядала в юності Ольга Сумська

Ірма Вітовська

49-річну акторку можна побачити відразу на сценах трьох театрів – Молодого й “Золоті ворота” у Києві та в Івано-Франківському драматичному. Також Ірма Григорівна чимало знімається в кіно. Майстерно перевтілюється у будь-яких персонажів. А ми маємо можливість пригадати, як наша улюблениця виглядала в молоді роки.

Яки виглядала в юності Ірма Вітовська

Популярне

Схожі статті

Третя дружина Остапчука рекламує послуги масажу, а його друга екс-кохана ходить до конкурентів: колотнеча!

Поки третя дружина Володимира Остапчука активно розвиває свій бізнес на останніх місяцях вагітності, його колишня кохана користується послугами конкурентів.

На рингу боксер, а вдома – романтик: Олександр Усик показав красуню-дружину, яка з ним вже більше 20 років

Відомий український боксер ніжно привітав свою кохану дружину з річницею їхнього весілля. Як виявилось, зіркова пара разом вже протягом більш як 20 років.

Не схожі від слова зовсім: важко повірити, що так виглядає батько Тіни Кароль – не продовжила рід Ліберманів

Переважна більшість фанів Тіни Кароль навіть не здогадуються, що у дитинстві вона мала інше ім'я – була Тетяною Ліберман. З татусем Григорієм Ліберманом стосунки в зірки дуже натягнуті. Чи схожі?