Не схожі від слова зовсім: важко повірити, що так виглядає батько Тіни Кароль – не продовжила рід Ліберманів

Переважна більшість фанів Тіни Кароль навіть не здогадуються, що у дитинстві вона мала інше ім'я – була Тетяною Ліберман. З татусем Григорієм Ліберманом стосунки в зірки дуже натягнуті. Чи схожі?

Ще у 14 років Тетянка Ліберман поїхала з Івано-Франківська до Києва на навчання. Та хоч як сутужно не було студентці музучилища жити на стипендію, вона жодної копійки у тата не попросила. Відтоді дуже рідко бачиться з батьками.

Хіба що зустрічаються всією родиною, коли з Англії приїжджає на канікули син Тіни Кароль Веніамін. Це зазвичай відбувається двічі на рік. Решта часу співачка навіть не зідзвонюється з Григорієм Самуїловичем.

Тіна Кароль абсолютно не схожа на батька

Напевно, стосунки з татом в артистки натягнуті, бо він ніколи не підтримував її бажання стати співачкою, а Тіна до цього почала прагнути ще з 12 років. Натомість саме мама організувала перший виступ дитини в Будинку офіцерів.

І хоч Кароль була страшенно налякана й навіть не дивилася у глядацьку залу, її долю було вирішено на багато років наперед. Пан Ліберман залишився при своїй думці. Навіть коли донька перетворилася на справжню зірку, жодного разу не прийшов на її концерт.

Тіна Кароль абсолютно не схожа на батька

Навіть коли Тіну показують по телевізору, Григорій Самуїлович виходить із кімнати. Коли Тіна давала 7 концертів поспіль у палаці “Україна”, чоловік привозив дружину, а сам весь час сидів у машині – переживав, що щось у доньки може піти не так.

Тіна Кароль абсолютно не схожа на батька

Подейкували, що батько знаменитості має власний банк. Та насправді на чоловіка записано декілька будівельних компаній, в яких він є засновником, співзасновником чи керівником.

Як бачимо, тато й донька не схожі не лише за характерами, але й зовні. Тіна більше нагадує маму-українку. Хоча, можливо, саме від батька Кароль успадкувала наполегливість у досягненні поставленої мети, що й допомагає знаменитості добиватися таких разючих результатів.

Популярне

Схожі статті

Третя дружина Остапчука рекламує послуги масажу, а його друга екс-кохана ходить до конкурентів: колотнеча!

Поки третя дружина Володимира Остапчука активно розвиває свій бізнес на останніх місяцях вагітності, його колишня кохана користується послугами конкурентів.

“Їх неможливо впізнати!”: як виглядали замолоду та нині знаменитості Роговцева, Боклан, Сумська, Вітовська

Кожна людина проходить життєвий шлях, зазнаючи вікових змін. Відбувається цей процес дуже повільно. Але якщо поглянути на світлини, зроблені 30-40 і більше років тому, різниця вражає.

На рингу боксер, а вдома – романтик: Олександр Усик показав красуню-дружину, яка з ним вже більше 20 років

Відомий український боксер ніжно привітав свою кохану дружину з річницею їхнього весілля. Як виявилось, зіркова пара разом вже протягом більш як 20 років.