Третя дружина Остапчука рекламує послуги масажу, а його друга екс-кохана ходить до конкурентів: колотнеча!

Поки третя дружина Володимира Остапчука активно розвиває свій бізнес на останніх місяцях вагітності, його колишня кохана користується послугами конкурентів.

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, прославився далеко не тільки завдяки своїй професійній діяльності. Знаменитість також став популярним, адже встиг розлучитись і знову одружитись менш як за рік. Хай там як, але сьогодні за особистим життям шоумена та всіх його колишніх дружин активно стежать користувачі мережі.

Горняк і Полтавська цікавляться масажем

Так, наприклад, останнім часом до власного бізнесу повернулась третя дружина ведучого Катерина Полтавська. Після новин про вагітність зірка зробила акцент на здоров’ї малюка та своєму самопочутті, але тепер вона повернулась до справ. Усіма подробицями знаменитість ділиться зі своїми шанувальниками в особистому Інстаграм-блозі.

Катерина Полтавська активно рекламує послуги масажу на своїй Інстаграм-сторінці
Катерина Полтавська активно рекламує послуги масажу на своїй Інстаграм-сторінці

Ось і нещодавно Катерина Остапчук повідомила своїм підписникам, коли в її салоні найближче віконце на масаж. Як виявилось, у спа-центрі дружини шоумена все “забито” – потрапити на лазерну епіляцію чи масажні послуги майже неможливо.

До слова, колишня дружина Остапчука Христина Горняк також зацікавлена послугами масажу. Зірка у своєму Інстаграм-блозі запропонувала своїм підписникам насолодитись масажем тіла у салоні конкурентів Катерини Полтавської.

Христина Горняк пропонує своїм підписникам піти до конкурентів третьої дружини Остапчука
Христина Горняк пропонує своїм підписникам піти до конкурентів третьої дружини Остапчука

Втім, показувала Христина Горняк не власний сертифікат на послугу – його вона розіграла серед підписниць, які взяли участь в її зборі на потреби армії. Знаменитість довільно обрала за допомогою онлайн-сервісів переможниць і порадила їм перевірити власні повідомлення у месенджері Вайбер. Там на них чекав приємний сюрприз.

Популярне

Схожі статті

“Їх неможливо впізнати!”: як виглядали замолоду та нині знаменитості Роговцева, Боклан, Сумська, Вітовська

Кожна людина проходить життєвий шлях, зазнаючи вікових змін. Відбувається цей процес дуже повільно. Але якщо поглянути на світлини, зроблені 30-40 і більше років тому, різниця вражає.

На рингу боксер, а вдома – романтик: Олександр Усик показав красуню-дружину, яка з ним вже більше 20 років

Відомий український боксер ніжно привітав свою кохану дружину з річницею їхнього весілля. Як виявилось, зіркова пара разом вже протягом більш як 20 років.

Не схожі від слова зовсім: важко повірити, що так виглядає батько Тіни Кароль – не продовжила рід Ліберманів

Переважна більшість фанів Тіни Кароль навіть не здогадуються, що у дитинстві вона мала інше ім'я – була Тетяною Ліберман. З татусем Григорієм Ліберманом стосунки в зірки дуже натягнуті. Чи схожі?