Лесю Нікітюк в ліфті обійняв новий коханий: як він виглядає і чому це не Сергій Притула – особисте життя

Українська телеведуча Леся Нікітюк не приховує, що мріє вийти заміж і народити дітей. Схоже, у 36-річної красуні з'явився претендент на її руку та серце.

Леся Нікітюк – одна з найвідоміших українських телеведучих, яка підкорила публіку своєю простою, харизмою і відмінним почуттям гумору. Крім того, Лесю можна назвати блогеркою, адже вона активно веде свій Інстаграм-блог і показує в ньому своє повсякденне життя. Нікітюк створює образ зірки, яка дуже близька до простого народу. Здається, що вона показує дуже багато особистого у своєму блозі. Та при цьому Леся ніколи не показує на публіку своїх чоловіків.

Леся Нікітюк показала, як стилізувати купальник
Леся Нікітюк вперше показала свого обранця на фото

Так, відомо, що років 8 тому телеведуча збиралася виходити заміж. Тоді вона зустрічалася з київським бізнесменом, який був її сусідом по будинку. Леся хоть і розповідала про обранця в інтерв’ю та спільні фото з ним не показувала і його ім’я не називала. Тоді до весілля все так і не дійшло і пара розійшлася. Після цього Леся вирішила тримати своє особисте життя у повному секреті від публіки.

Довгий час Лесю Нікітюк називали холостячкою і все чекали, коли вона знайде собі пару. Сама ж Нікітюк не приховує, що мала короткочасні романи, та до серйозних відносин та створення сім’ї у неї не доходило.

Та, схоже, зараз все змінилося. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Нікітюк опублікувала фото, яке було зроблено в ліфті. Знімок обрізаний і на ньому видно лише телеведучу. При цьому Лесю за талію обіймає чоловіча рука. Очевидно, що у телеведучої з’явився чоловік, та наразі вона не хоче показувати його на публіку.

Леся Нікітюк вперше показала свого обранця на фото
Леся Нікітюк вперше показала свого обранця на фото

До слова, раніше Нікітюк приписували стосунки з її колегою по сцені – телеведучим Сергієм Притулою. Саме Нікітюк зізнається, що дійсно має дуже гарні відносини з Притулою. Та вони не романтичні, а дружні. За словами Нікітюк, Сергій для неї став не просто другом, а наставником. Крім того, Леся подружилася з дружиною Притули Катериною.

Популярне

Схожі статті

Ігор Пелих мав трьох дітей: не осоромив пам’ять відомого батька 22-річний Іван – де нині перебуває

Відомий телеведучий "Галопом по європах" Ігор Пелих залишив по собі троє дітей. Найстаршому з них Івану вже 22 роки. Дізнаймося, де нині перебуває молодик.

“Трохи реалій”: молода дружина Віктора Павліка показала, як справляється з капризами 3-річного сина

Катерина Репяхова, четверта дружина Віктора Павліка, поділилася з підписниками тим, як реагує на капризи 3-річного сина. Що допомагає блогерці ставитися до непередбачуваних ситуацій з терпінням?

Майже в спідньому, але у зимових чоботях: на приватному каналі Тіна Кароль показала фото з гастролей

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками світлиною у цікавому вбранні: чоботи зимові, а інше геть зовсім літнє. Куди в такому вигляді зібралася артистка?