Тепер 24-річна Катя Полтавська просинається поруч з 40-річним: Володимир Остапчук перетнув рубіж “старості”

27 вересня відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук святкує свій 40-й день народження. 24-річна дружина іменинника показала, як привітала його.

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук 27 вересня святкує свій 40-й день народження. Для багатьох, 40 років – це певний рубіж, коли молодість закінчується, а старість наближається. Та сам Остапчук так не вважає. Життя телеведучого бурхливе, його кар’єра активно розвивається, а вдома чекає молода вагітна дружина.

24-річна дружина телеведучого Катя Полтавська у своєму Інстаграм-блозі показала, як привітала Остапчука з 40-річчям. Дівчина підготувала для іменинника торт зі свічкою. На торті був написаний жартівливий напис: “Ти не old ти timeless”, що в перекладі означає “ти не старий, ти вінтажний”.

Дружина Остапчука показала, як привітала шоумена з 40-річчям
Дружина Остапчука показала, як привітала шоумена з 40-річчям

Також Полтавська опублікувала допис, в якому написала зворушливі слова привітання.

Ти особливий. Ти єдиний, кого я так сильно люблю. Мало хто знає, наскільки ти щира, добра, турботлива й ранима душа. Я пишаюся тобою і бажаю тобі не втрачати себе й не сумніватися в собі

, – написала Полтавська.

Нагадаємо, Володимир Остапчук скоро стане татом втретє. Його третя дружина Катерина Полтавська вагітна первістком. Подружжя чекають на хлопчика, який має з’явитися на світ вже в грудні цього року. Остапчук і Полтавська вже навіть обрали ім’я для майбутнього спадкоємця. Хлопчика планують назвати Тимофієм.

Володимир Остапчук та його дружина чекають на сина

Цікаво, що Остапчук і Полтавська одружилися офіційно, коли дівчина вже була вагітною. Весілля вони не робили, просто розписалися у місцевому РАЦСі. Ходять чутки, що стосунки між 40-річним Остапчуком і 24-річною Полтавською довгий час були на межі розриву і вони вирішили “склеїти” відносини дитиною. Правда це, чи ні – невідомо. Та сама Полтавська зізнається, що відчуває різницю у віці з чоловіком і у них дещо відрізняється погляди на сімейне життя, побут та інше.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина “ляснула” Юрія Ткача по лисині: чим заслужив таке відношення до себе гуморист

Ксенія Мішина з Юрієм Ткачем майже рік разом працюють у телепрограмі "Прокидайся". Та ведуча й досі не звикла до іміджу свого колеги – не може спокійно споглядати його лисину.

46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня-іспанця: втерла носа Мурату Налчаджиоглу (Відео)

Ані Лорак у день свого 46-річчя отримала пропозицію руки і серця від свого коханого Ісаака Віджраку. Співачка погодилася стати дружиною іспанця.

“Я розбила серце”: Настя Каменських
 спантеличила зізнанням про особисте життя і повернення до колишнього

Українська виконавиця Настя Каменських заінтригувала шанувальників зізнанням про особисте життя. Артистка натякає, що розбила комусь серце. Але хто ще присутній в цій любовній драмі?