Олександр Терен відверто розповів, як обирав дівчину на шоу “Холостяк-13”: від неї у нього пітніють руки

Новий "Холостяк" країни Олександр Терен поділився з шанувальниками своїми враженнями від участі в проєкті та як саме він обирав "ту саму" дівчину.

Олександр Терен за очікуваннями багатьох став головним героєм 13-го сезону відомого телешоу “Холостяк”, та розказав свої думки та хвилювання щодо участі в телепроєкті. Хлопець наголосив, що атмосфера на знімальному майданчику була той так наповнена романтикою, а кожне побачення проходило в унікальних і незвичайних умовах, що робило їх ще більш незабутніми.

Олександр Терен розповів, як обирав дівчину на проєкті
Олександр Терен розповів, як обирав дівчину на проєкті

Перед початком зйомок Олександр не знав жодної з учасниць, що додавало йому хвилювання, особливо під час першої вечірки. Проте після зустрічі з першою дівчиною нервозність поступово минала, і він почав почуватися впевненіше. Кожне нове знайомство додавало йому відчуття, ніби він потрапив у казкову атмосферу. Проте навіть ця чарівність не позбавила його складного вибору, який чекав попереду.

У процесі зйомок Олександр глибше знайомився з учасницями, відзначивши, що для нього це був новий досвід – зустрічатися з кількома дівчатами одночасно. Це створювало певні труднощі, оскільки кожна зустріч вимагала уваги і щирого спілкування. З деякими дівчатами контакт виникав одразу, інші ж потребували більше часу. Щоразу церемонії троянд ставали справжнім викликом, адже він не міг просто роздати квіти всім – його метою було знайти справжнє кохання.

З часом Олександр почав відчувати, з ким він міг би будувати майбутнє, а з ким ймовірність стосунків була на нулі. Особливо складно Саші далися останні церемонії, коли йому доводилося казати до побачення тим дівчатам, з ким уже склався певний “вайб”. Це завдавало емоційного болю, проте було необхідною частиною його шляху.

Олександр Терен поділився хвилюваннями щодо участі у 13 сезоні Холостяку
Олександр Терен поділився хвилюваннями щодо участі у 13 сезоні Холостяку

Після двох місяців насичених зустрічей настав вирішальний момент – Олександр зробив свій вибір і виступив із фінальною промовою перед тією, яка стала для нього найближчою. Він відчував поруч із нею гармонію і щастя. Під час пропозиції, коли він запитав, чи прийме вона каблучку, Олександр не прибуває, що відчував серйозні хвилювання, але всі його почуття в ту мить були справжніми. Він навіть написав, що нього від хвилювання пітніти руки.

Українці зможуть поринути в атмосферу цього романтичного шляху досить скоро, коли на екрани вийде новий сезон шоу.

Популярне

Схожі статті

“Величезний дар для мене”: Кацурін зізнався, які почуття має до Наді Дорофєєвої. З колишньою так не було

Український ресторатор Михайло Кацурін публічно зізнався, які насправді почуття має до своєї нової дружини, Наді Дорофєєвої. Чим саме артистка "зачепила" чоловіка?

Ксенія Мішина “ляснула” Юрія Ткача по лисині: чим заслужив таке відношення до себе гуморист

Ксенія Мішина з Юрієм Ткачем майже рік разом працюють у телепрограмі "Прокидайся". Та ведуча й досі не звикла до іміджу свого колеги – не може спокійно споглядати його лисину.

46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня-іспанця: втерла носа Мурату Налчаджиоглу (Відео)

Ані Лорак у день свого 46-річчя отримала пропозицію руки і серця від свого коханого Ісаака Віджраку. Співачка погодилася стати дружиною іспанця.