Ксенія Мішина “ляснула” Юрія Ткача по лисині: чим заслужив таке відношення до себе гуморист

Ксенія Мішина з Юрієм Ткачем майже рік разом працюють у телепрограмі "Прокидайся". Та ведуча й досі не звикла до іміджу свого колеги – не може спокійно споглядати його лисину.

Лисина Юрія Ткача неабияк заводить Ксенію Мішину. Щойно вона проходить мимо чоловіка, то не може себе стримати й дає ляща по потилиці. Звісно, колега по зніманнях не ковтає мовчки образу, а починає научати красуню.

Коли Ксенія пояснює, що не може спокійно сприймати його зачіску, Юрій радить у таких випадках 10 разів поприсідати. Мовляв, тоді її запал нападати на голомозих чоловіків спаде.

Мішина не може спокійно дивитися на голомозого Ткача

На що Мішина здивувалася – навіщо присідати, якщо можна зробити ось так? І знову ляснула чоловіка по голові. Як вони після цього вестимуть спільний ефір, незрозуміло. Ткач, напевно, затаїв образу на чорнявку.

Тож обов’язково дочекається слушної нагоди й теж якимось чином обламає красуню. Стежимо уважно за перипетіями ранкової програми. Має бути гаряче. Взагалі складається враження, що Ксенія з Юрієм чудово порозумілися.

Мішина не може спокійно дивитися на голомозого Ткача

Навіть спільні ролики для Інстаграму знімають. Нині поширилася мода серед зірок показувати себе спочатку без макіяжу та зачіски, а потім ап – і на наступному кадрі відео знаменитість уже при повному параді.

От ця крута парочка й зняла пародію на відео, де Юрій начебто раптово перевтілюється у Ксенію. Подібна весела сценка підписникам прийшлася до вподоби. Аби тільки Вікторія, дружина гумориста, не ревнувала.

Бо останнім часом Мішина й Ткач занадто частенько з’являються разом і різноманітних шоу. До Америки, щоправда, акторка колегу не взяла – поїхала з сином. А от в Ютубі цієї парочки стало занадто багато.

Популярне

Схожі статті

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.

Боб-каре, піксі чи довжина: Олена Кравець з “Кварталу 95” відростила волосся після трендових стрижок (ФОТО)

З чого все починалося, туди й повернулося. Олена Кравець після 3-річної носіння короткої стрижки, повернула собі довге волосся. Невже знову мріє повернутися у "Квартал 95"?