Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Санта Дімопулос

Після розлучення з багатієм брюнетка, здається, пустилася берега. Перебуваючи наприкінці серпня у штаті Невада, Санта взяла участь у фестивалі Burning Man. У підсумку ми побачили маму двох дітей у дивному прикиді й з рожевим волоссям. Сама Дімопулос була приємно вражена унікальними костюмами та інсталяціями під час цього дійства.

Чи пасує зіркам рожеве волосся

MamaRika

Артистка, що ніяк не знайде консенсусу з чоловіком Сергієм Середою – то сваряться, то миряться, вже давно опанувала рожевий колір волосся. Подібний імідж Насті настільки припав до вподоби, що клялася-божилася – залишиться до старості в яскравому малиновому. Схоже, від подібного креативу співачка отримує справжній кайф.

Чи пасує зіркам рожеве волосся

Анна Трінчер

Усім, хто пережив нерозділене кохання, співачка порадила “Маліновиє волоси”. Саме такий трек для підлітків виконала дівчина кілька років тому. Й неначе наврочила – сама розлучилася з Олександром Волошиним. На кадрах із кліпу можемо оцінити, чи пасує Анні колір стиглої ягоди.

Чи пасує зіркам рожеве волосся

Алла Кудлай

Ще в далекі довоєнні часи співачка з’явилася на “Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою” з… рожевим волоссям. Заспівала разом із мамою Насті Каменських Лідією пісню, написану її зятем Потапом. Від співачки неможливо було відвести погляд, наскільки вразило усіх подібне перевтілення народної артистки.

Чи пасує зіркам рожеве волосся

Олена Тополя

Коли ще мала псевдонім Alyosha, співачка теж вдалася до рожевого експерименту. Щоправда, змінила колір не настільки кардинально, як колежанки по сцені. Просто додала трішки рожевого відтінку у зачіску.

Чи пасує зіркам рожеве волосся

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.

Боб-каре, піксі чи довжина: Олена Кравець з “Кварталу 95” відростила волосся після трендових стрижок (ФОТО)

З чого все починалося, туди й повернулося. Олена Кравець після 3-річної носіння короткої стрижки, повернула собі довге волосся. Невже знову мріє повернутися у "Квартал 95"?