Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян давно звикли до цього, але останнім часом у їхнє подружнє життя проникла нова інтрига, і пов’язана вона з загадковим Романом Скорпіоном.

Попри те, що Тоню свого часу звинувачували у “відбиранні” Мірзояна в його колишньої дружини, парі вдалося побудувати своє щастя. Їхні відносини — це той рідкісний випадок, коли любов перемагає всі труднощі, а час тільки зміцнює почуття. Сивочолий Арсен, як справжній романтик, дарує Тоні натхнення для нових пісень і творчих звершень. Але навіть у найщасливіших сім’ях не обійтися без дрібних негараздів чи нашіптувань.

“Я нікому тебе не віддам. Ти моє щастя, ти мій талісман”.

Саме так чутливо співають дуетом Тоня та Роман.

Роман з Романом?

Роман Скорпіон — той самий загадковий персонаж, навколо якого крутяться чутки. У медіа давно поширюються плітки про його можливий роман з Матвієнко, і сам співак підлив масла у вогонь, заявивши в одному інтерв’ю, що у нього є стосунки зі співачкою. Це змусило багатьох замислитися про можливі перипетії любовного трикутника.

Тоня Матвієнко активно розкручує дует з Романом Скорпіоном. Скриншот фото з Мережі

Щоправда, згодом Скорпіон спробував спростувати це, зазначивши, що у них з Тонею стосунки дружні та професійні. Але фанати не здаються так легко: його інстаграм буквально переповнений фотографіями з Матвієнко, що тільки підігріває інтерес до їхніх відносин.

І ось тут на сцену виходить Мірзоян. Він, як людина з великим досвідом у шоу-бізнесі, добре знає, як працює ця “кухня”. Розуміючи, що будь-який коментар може тільки розпалити пристрасті, Арсен вибирає шлях мовчазного спостерігача. Можливо, це лише тимчасова буря в склянці води, а можливо — щось більше. Але одне можна сказати точно: поки Тоня Матвієнко впевнено рухається вперед у своїй кар’єрі, поруч із нею завжди буде той, хто мовчки підтримує та вірить у її талант, навіть якщо на горизонті з’являються “талісмани” з іменем Роман.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.