46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня-іспанця: втерла носа Мурату Налчаджиоглу (Відео)

Ані Лорак у день свого 46-річчя отримала пропозицію руки і серця від свого коханого Ісаака Віджраку. Співачка погодилася стати дружиною іспанця.

Співачка Ані Лорак, яка має українське коріння, але живе і працює в росії, понад 2 роки будує стосунки з іспанцем Ісааком Віджраку. Ісаак став першим чоловіком, якого артистка після розлучення з Муратом Налчаджиоглу не стала приховувати від публіки. В одному з інтерв’ю Лорак зізналася, що саме з цим чоловіком вона вперше себе відчула дійсно щасливою. Також артистка зізналася, що зрозуміла, що всі її попередні стосунки були токсичними, а з Ісааком все по-іншому.

Ані Лорак може бути вагітна
46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня з Іспанії

27 вересня у день свого 46-річчя Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого коханого і погодилася стати його дружиною. Про це стало відомо після того, як Ісаак Віджраку у своєму Інстаграм-блозі опублікував відео, де він освідчився співачці. На відео чоловік у чорному костюмі стоїть на одому коліні і протягує коробочку з обручкою. Лорак приймає пропозицію і одягає каблучку на безіменний палець. Після цього закохані обіймаються.

Деякі подарунки тривають вічно. З днем народженням, моя любов

, – підписав ролик чоловік.

Користувачі мережі відреагували на допис Ісаака і привітали закоханих у коментарях. Ось, що пишуть фоловери:

  • “Я так рада за вас! Любові вам! Це так прекрасно”;
  • “Які ви обидва прекрасні! Будьте щасливі”;
  • “Ми дуже раді за вас. Бережіть Кароліночку, вона заслуговує на найкраще”.

Хто такий Ісаак Віджраку

Наречений Ані Лорак не багатій і не бізнесмен. Співачка обрала звичайного тренера з йоги і духовного наставника. Варто відзначити, що познайомилися Ісаак з Лорак саме завдяки йозі: чоловік був тренером Лорак.

Деякий час у закоханих були відносини на відстані, адже Ісаак жив в Іспанії, а Лорак в росії. Та у травні цього року у своєму Інстаграм-блозі чоловік поділився тим, що ставить свою роботу тренера на паузу, адже тепер весь час хоче бути зі своєю коханою. Чи має зараз Ісаак якусь роботу – не відомо. Та очевидно, що саме Ані Лорак у їхній парі заробляє набагато більше.

Популярне

Схожі статті

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.

Боб-каре, піксі чи довжина: Олена Кравець з “Кварталу 95” відростила волосся після трендових стрижок (ФОТО)

З чого все починалося, туди й повернулося. Олена Кравець після 3-річної носіння короткої стрижки, повернула собі довге волосся. Невже знову мріє повернутися у "Квартал 95"?