Як змінювалась MamaRika за час своєї кар’єри – вона ж Настя, вона ж Еріка: з новим ім’ям — новий імідж

Є чимало прикладів, коли зміна імені кардинально впливає на кар'єру артистів. Одним з таких стала Анастасія Кочетова, яку спочатку всі знали як Еріку, а тепер — як епатажну MamaRika.

Її еволюція — це не просто зміна сценічного псевдоніма, а ціла трансформація від образу ніжної поп-співачки до незалежної та потужної артистки з власним баченням.

Перші кроки від Насті до Еріки

Анастасія Кочетова. Скриншот фото з Мережі

Вже в 14 років Анастасія Кочетова брала участь у конкурсі “Червона рута” та у телешоу “Американський шанс”, після якого з’явилася на сцені “Фабрики зірок 3” в образі Еріки — юної дівчини з гарним голосом, приємною зовнішністю і піснями, що швидко стали хітами. Всі пам’ятають ту ніжну дівчину з гарними локонами, яка співала мелодійні пісні про кохання і мрії. Тоді її наставником був Костянтин Меладзе, який говорив про неї:

“Мила, талановита та солодкоголоса дівчина зі Львова”

Однак цей стиль не зовсім відображав її справжню натуру. З часом зростала внутрішня потреба змін і бажання вирватися з образу, що вже здавався замалим для її творчих амбіцій.

Від Еріки до MamaRika. Скриншот фото з Мережі

Революція MamaRika: бунтівний дух і повна свобода

У 2016 році Анастасія зробила рішучий крок — змінила сценічне ім’я на MamaRika, і це стало сигналом до кардинальних змін у її кар’єрі. Від ніжної Еріки не залишилося й сліду. MamaRika — це вибуховий образ, в якому сміливість і свобода стали головними акцентами.

Її музика також зазнала змін: тепер це був не поп, а вибуховий мікс регі, хіп-хопу, фанку та електронних ритмів. Пісні відображали іншу філософію життя — впевненість у собі, відстоювання власних прав і думок, готовність йти наперекір умовностям. Її образ також став більш провокаційним: тату, яскравий макіяж, експерименти з зачісками та стилем одягу — все це підкреслювало її бажання бути справжньою та не підлаштовуватися під шаблони.

У 2020 році співачка вийшла заміж й змінила також офіційне дівоче прізвище і стала Анастасією Середою. Треба сказати, що заміжжя та материнство відбилися на її зовнішності, якоюсь мірою повернувши елегантність та жіночість.

Популярне

Схожі статті

“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Найпростіший рецепт меренгового рулету: знаменитий швейцарський десерт ви можете приготувати на своїй кухні!

Меренговий рулет останнім часом стає настільки популярним, що його на власній кухні мріє повторити кожна господиня. Ділимось секретним рецептом десерту!

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.