“Наразі всі “вовчиці” від Винника перебігають до мене”: гуморист Дядя Жора розповів про своє особисте життя

Ну от, нарешті й з'ясувалося, хто ж займе нішу Олега Винника на українській естраді. Кандидатури були різні, та неочікувано в лідери вибився Дядя Жора!

Дядя Жора, він же Вадим Мичковський, продовжує підкорювати українську публіку своїм неперевершеним гумором. А тепер, схоже, він вирішив розширити свій талант і до музичних висот!

Хто б міг подумати, що 49-річний юрист з Хмельницького зможе не тільки смішити, але й співати так, що всі “вовчиці” почали рватися до нього? Ось так, поки Олег Винник вирішив пересидіти важкі часи у Берліні, його прихильниці знайшли новий об’єкт для обожнювання.

Жартами до серця: Дядя Жора і його особисте життя

В інтерв’ю для “Радіо Люкс ФМ”, на запитання журналіста про те, чи залицяються до нього шанувальниці, Дядя Жора не стримався від сміху:

“Ну звісно! Зараз всі “вовчиці” 40+ перебігли від Винника до мене!”

Відчувається, що вміє він не лише влучно жартувати, але й дати поради щодо стосунків. До речі, саме це він зараз робить — пише свою другу книгу в іронічному стилі, де ділиться порадами про те, як чоловікові й жінці жити разом і не з’їсти один одного. Звісно, це не будуть сухі настанови, а веселі спостереження з життя, або, як каже Дядя Жора, : “корисні лайфхаки”. Перша ж його книга вже надрукована — це збірник дуже смішних анекдотів.

Але не думайте, що успіх вплинув на його особисте життя. Вадим уже 23 роки живе з коханою дружиною Наталією, і вони виховують трьох чудових доньок: Уляну, Устину й Аміну. Тож, навіть якщо всі “вовчиці” почали звертати свій погляд на Дядю Жору, серце цього гумориста давно зайняте, і його родина — це справжня фортеця.

Дядя Жора на сцені та у сімейному колі. Скриншот фото з Мережі

Отже, поки Олег Винник бере паузу, Дядя Жора впевнено крокує на сцену, підкорюючи серця “вовчиць” і своєю творчістю, і новими проєктами. І хто знає, можливо, скоро саме під його пісні будуть зізнаватися в коханні всі ті, кому за 40!

Популярне

Схожі статті

Легендарна актриса Ада Роговцева розповіла про свою маму: “Моє життя пройшло під стукіт її хворого серця”

Про життя української гордості Ади Роговцевої хочеться дізнатися якомога більше. Її талант, харизма і безмежна відданість театру і кіно стали синонімами національної культурної спадщини. 

Ділюсь своїм черговим рецептом на вечерю: рис та курку не смажу, а тушкую з овочами в одній сковорідці

Існує величезна кількість рецептів, де курку або рис обсмажують на сковороді. Але що, як ви спробуєте приготувати все в одному посуді, тушкуючи замість смаження? 

Хоч раз спробуйте цю смакоту, щоб потім готувати на кожне свято: помідори начинені баклажанами із сиром

Святковий стіл завжди хочеться прикрасити чимось особливим, незвичним і, зрозуміло, смачним. Якщо ви шукаєте нові кулінарні ідеї, то помідори, начинені баклажанами та сиром, – як раз те, що треба!