Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

Роман Мадянов, відомий російський актор, помер цього тижня у середу – 25 вересня. Йому було 62 роки, а не стало артиста в його рідному будинку, що знаходиться у Підмосков’ї. Глядачі запам’ятали актора за роботою в “Бідній Насті” та у “Солдатах”. Останні роки життя він боровся з онкологічною хворобою і хотів жити до останнього.

Чому помер Роман Мадянов

Вперше рак у Романа Мадянова діагностували 2020 року. Тоді хворобу вдалось зупинити, але навесні цього року онкологія повернулась у життя артиста. За повідомленнями російських журналістів, в актора було виявлено новоутворення у верхній частині бронхів і легенів. Крім злоякісної пухлини, лікарі також знайшли кісти у нирках, селезінці та печінці.

Актор серіалу Бідна Настя та Солдати Роман Мадянов помер – причини та подробиці
Актор серіалу Бідна Настя та Солдати Роман Мадянов помер – причини та подробиці

Наприкінці березня Роман Мадянов звернувся по медичну допомогу, адже відчував сильну слабкість. Тоді фахівці залишили його у лікарні для обстеження та проведення протипухлинної терапії. Потім актора виписали, призначивши ще одне лікування на квітень. Його спостерігали за місцем фактичного проживання.

Актор серіалу Бідна Настя та Солдати Роман Мадянов помер – причини та подробиці
Актор серіалу Бідна Настя та Солдати Роман Мадянов помер – причини та подробиці

Коли Роману Мадянову вдавалось поговорити з пресою особисто, то на запитання про онкологічне захворювання він завжди відповідав одне – “Не дочекаєтесь”. А ось дружина актора Наталія завжди говорила про те, що стан здоров’я її чоловіка не заважає йому продовжувати професійну діяльність. Зіркова обраниця запевняла, що він і далі виступає на театральній сцені, а також знімається у кіно. Насправді так і було, втім хвороба остаточно забрала життя актора три дні тому.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.