Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?

Наталія Корольова колись була популярною українською співачкою, але тепер вона – заслужена артистка росії. Зараз вона живе далеко не у Києві, де народилась, виросла та почала будувати кар’єру. Що відомо про особисте життя та діяльність зірки зараз?

Де зараз Наташа Корольова

Популярна артистка хоча і живе в рф, вона часто виїжджає у подорожі за кордон, зокрема, до США. Там зірка має “тісні зв’язки” – в Америці живе її мама Людмила Поривай. Крім того, в американському Маямі живе і старша сестра Наталії Корольової.

У мережі стало відомо, де зараз Наташа Корольова та чим вона займається після ганебного переїзду
У мережі стало відомо, де зараз Наташа Корольова та чим вона займається після ганебного переїзду

До слова, раніше в США жив і старший син Наталії Корольової. Архип навчався в одній з американських шкіл, але в один момент зрозумів, що обстановка за кордоном йому не до душі. Тоді він сказав рідним, що хоче повернутись в російську школу, після чого й повернувся до рф.

За словами Корольової, зараз у неї з мамою чудові стосунки – вона поважає та любить не тільки свою доньку, але і її чоловіка Тарзана. Втім, раніше зіркові родичі мали доволі натягнуті стосунки. На початку повномасштабної війни Людмила Поривай публічно підтримала Україну та гнівно висловилась про свого зятя.

У мережі стало відомо, де зараз Наташа Корольова та чим вона займається після ганебного переїзду
У мережі стало відомо, де зараз Наташа Корольова та чим вона займається після ганебного переїзду

На концерті Ірини Білик Людмила Поривай вийшла на сцену та публічно заявила, що позицію доньки та її чоловіка вона не поділяє. Тоді у мережі піднявся чималий скандал, але довго “горіти” йому не судилось – зіркова мама швидко помирилась із родиною доньки.

Пізніше вона приїхала в російську столицю на сімейне свято. Спершу публіка подумала, що Людмила Поривай швидко повернеться до США, але вона затрималась в москві. Також мама Наташі Корольової видалила всі дописи із соціальної мережі Інстаграм і більше не з’являлась “в онлайні”.

Популярне

Схожі статті

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?