Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Про особисте життя Олександра Пономарьова можна знайти чимало інформації, але чи все з цього буде правдою? Як стверджує сам співак – ні. У відомого артиста дуже насичене професійне життя, а ось про особисту його сторону він воліє мовчати. Проте, від уважних шанувальників неможливо приховати всього. Розповідаємо, хто вони – всі жінки Олександра Пономарьова.

Олена Мозгова

Яку роль у житті Олександра Пономарьова зіграла Олена Мозгова
Яку роль у житті Олександра Пономарьова зіграла Олена Мозгова

Вперше відомий артист пішов під вінець із популярною продюсеркою та співачкою Оленою Мозговою. Донька Миколи Мозгового народила своєму чоловікові доньку, але ні дитина, ні 10 років шлюбу не стали для пари порятунком від розлучення. Їхні стосунки були непростими, адже колишні закохані були абсолютно різними людьми.

Вікторія Мартинюк

Яку роль у житті Олександра Пономарьова зіграла Вікторія Мартинюк
Яку роль у житті Олександра Пономарьова зіграла Вікторія Мартинюк

Після першого розлучення Олександр Пономарьов довго самотнім не сидів. Вже дуже скоро знаменитість зробив пропозицію своїй студентці Вікторії Мартинюк. Колишня дружина артиста народила йому сина Сашка. Їхній шлюб тривав 5 років, із другою дружиною Пономарьову також не вдалось зберегти шлюб.

Марія Яремчук

Яку роль у житті Олександра Пономарьова зіграла Марія Яремчук
Яку роль у житті Олександра Пономарьова зіграла Марія Яремчук

Із Марією Яремчук в житті артиста пов’язано багато чуток – публіка довго приписувала йому роман з молодою виконавицею та донькою популярних артистів. Пара часто потрапляла на очі публіки разом, а це лише посилювало підозри фанатів.

Цього травня Марія Яремчук вперше стала мамою, але артистка не ділиться подробицями особистого життя, тому фани почали приписувати батьківство Пономарьову. Хоча артист і дійсно виявився татом, він став тільки хрещеним.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?