Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Оля Полякова, відома українська співачка, запам’яталась своїм шанувальникам зі світлим кольором волосся. Багато років тому зірка вперше вийшла на українську сцену й відтоді візитівкою Суперблондинки була саме її шикарна шевелюра. Протягом власного творчого шляху співачка не один раз змінювала свій імідж, але все тимчасово – рано чи пізно вона таки поверталась до білявого кольору.

Полякова брюнетка

Одного разу знаменитість взяла участь у фотосесії від видання JetSetter. Тоді артистка змінила колір волосся та пояснила – зіркам завжди потрібно бути готовими до постійних змін. Оля Полякова запевняє, що публіці дуже швидко набридає одне й те саме обличчя. Як приклад вона навела популярних американських співачок, які постійно фарбують свою шевелюру.

Оля Полякова показала, як виглядає з темним кольором волосся та зізналась, чому ходить із білявим
Оля Полякова показала, як виглядає з темним кольором волосся та зізналась, чому ходить із білявим

Втім, сама собі Оля Полякова завжди залишалась вірною. Вона ніколи не була проти провести експеримент із зовнішністю, змінити колір волосся чи приміряти цікавий одяг від іменитих дизайнерів. Разом із тим, артистка з часом постійно поверталась до натуральної зовнішності. Шанувальникам зірка подобається в такому вигляді.

Оля Полякова показала, як виглядає з темним кольором волосся та зізналась, чому ходить із білявим
Оля Полякова показала, як виглядає з темним кольором волосся та зізналась, чому ходить із білявим

До слова, знаменитій артистці багато років поспіль потрібно було доводити всім навколо – колір волосся не впливає на розум чи інтелект. Оля Полякова завжди дотримувалась думки, що тільки особисті пізнання, світогляд та стиль життя впливають на те, якою є людина. Саме тому себе співачка вважає розумною та гідною, бо колір волосся на рівень IQ не впливає.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.