Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Часто буває, що про жінок, які народили знаменитостей, нічого не відомо. Зіркові матусі залишаються в тіні своїх дітей. Пропонуємо дізнатися, який вигляд мають матері відомих українських співачок Світлани Лободи і Наталії Могилевської.

Мама Лободи

Как выглядит мама Светланы Лободы
Як виглядає мама Світлани Лободи

Маму Світлани Лободи звати Наталію. Жінка все життя прожила в Ірпені, де працює місцевим депутатом. У Наталії дві доньки: старша Світлана і молодша Ксенія.

Наталії Лободі зараз 67 років, та вона виглядає набагато молодше свого віку. Жінка має підтягнуту фігуру і завжди слідкує за своїм зовнішнім виглядом. Варто відзначити, що Світлана Лобода дуже схожа на свою матір.

Лобода привітала маму з днем народження і показала рідкісні спільні фото
Як виглядає мама Світлани Лободи

Наталія Лобода досить активно веде свій Інстаграм-блог, де показує свої тренування, повсякденне життя та фото з подорожей.

Світлана Лобода дуже близька зі своєю матір’ю, хоча бачаться вони не часто

Мама Наталії Могилевської

Як виглядала мама Наталії Могилевської
Як виглядала мама Наталії Могилевської

Матері Наталії Могилевської Ніни Петрівни на жаль вже немає в живих. Жінка померла 31 липня 2013 року у віці 68 років. Причиною смерті стало складне гематологічне захворювання, яким жінка хворіла останні 7 років свого життя. Наталія Могилевська намагалася врятувати маму від складної хвороби і возила її до найкращих лікарів. Довгий час жінка проходила лікування у Німеччині, та все виявилося марним.

Для Наталії Могилевської її мама була дуже близькою людиною. Навіть зараз співачка присвячує свою творчість матері. Так 31 липня 2023 року, рівно через 10 років, як не стало її матері, Могилевська зіграла виставу “Доньки”, яку присвятила своїй матері.

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.