“Було чимало речей некрасивих”: Ахтем Сеітаблаєв пояснив, чому не спілкується з колишньою дружиною і донькою

Ахтем Сеітаблаєв пригадав усі свої стосунки, починаючи з дитячих. Усі вони закінчувалися болісним розставанням. Режисер і досі болісно переживає деякі моменти.

Уперше Ахтем Сеітаблаєв закохався у 4-річному віці. Юнацьке кохання настигло підлітка в 16. Це було ще до переїзду родини до Криму. Він сам припинив ці стосунки, про що багато разів пошкодував. Через багато років вони зустрілися знову.

Ахтем Сеітаблаєв пригадав дружин і дітей

Відтоді режисер був двічі одружений від першого шлюбу має доньку Назли й сина Селіма. У другому народилася дівчинка. Сеітаблаєв відзначив Славі Дьоміну, що припускається помилок у вихованні нащадків так, як і його батько.

Нещодавно Ахтем Шевкетович із подивом дізнався, що студенти, в яких він викладає драматургію, його бояться. Сподівається, що рідні діти сприймають його цілком таким, яким він є, а не відчувають страх під час спілкування.

Ахтем Сеітаблаєв пригадав дружин і дітей

Син українського військового нині мешкає в Криму й змушений був узяти окупантський аусвайс. Йому постійно докоряють за батька, тож довелося 4 рази змінювати школу. Юнак займається спортом, тому витриманий і намагається не вступати у чвари.

Ахтем Сеітаблаєв пригадав дружин і дітей

Стосунків із меншою донькою Сафіє у митця, на жаль, зараз практично немає. Сеітаблаєв певен, що подібна ситуація склалася через те, що був недостатньо наполегливий у проявах своєї любові до дитини. Щодо розладу з ексдружиною Іванною Дядюрою говорить:

“Я думаю, що стосунки прийшли до такої стадії, що нас надто багато стало в житті одне одного – ми ж і працювали разом, і успішно достатньо…”

Ахтем Сеітаблаєв пригадав дружин і дітей

Актор закохався і втямив, що відносини можуть бути зовсім іншими. Ахтем визнав, що в його житті двічі траплялося рукоприкладство стосовно жінки. Отже, вони з Іванною вдвох дійшли висновку, що їхній шлюб вичерпано.

Ахтем і з першою дружиною розлучався не просто, але вона не перетворила це на протистояння батька з дітьми, як сталося у випадку з Дядюрою. Він сподівається, що з Сафіє теж рано чи пізно зможуть поговорити спокійно.

Популярне

Схожі статті

Маринована скумбрія за цим рецептом виходить “пальчики відкусиш”: за 15 хв впоралась із цілою горою рибин!

Така маринована скумбрія стане справжнім хітом на вашому святковому столі. Головна причина, чому рецепт так подобається господиням – простота виконання.

Навіть духовку не вмикаю: готую булочки з яблучною начинкою на сковорідці – м’якенькі та пухкенькі

Щоб приготувати дріжджові булочки, зовсім не обов'язково вмикати духовку. Все чудово пропечеться навіть на сковорідці. Додавання яблучної начинки зробить випічку особливо ароматною.

“Танці з зірками довели до трьох дітей”: Ребрик та Дикий не відразу втямили, що створені один для одного

За початком роману Лілії Ребрик та Андрія Дикого мільйони українців стежили в прямому ефірі. Допоки закохані віджартовувалися, глядачам "Танців з зірками" було все достеменно зрозуміло.