“Танці з зірками довели до трьох дітей”: Ребрик та Дикий не відразу втямили, що створені один для одного

За початком роману Лілії Ребрик та Андрія Дикого мільйони українців стежили в прямому ефірі. Допоки закохані віджартовувалися, глядачам "Танців з зірками" було все достеменно зрозуміло.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий перетнулися ще задовго до участі в талант-шоу. Дівчина була ведучою заходу, в якому танцівник змагався. Тоді молодик не звернув уваги на білявку.

А коли Лілію запросили взяти участь у “Танцях з зірками”, вона поставила умову – танцюватиме виключно з Диким. У знаменитості поцікавилися, чи вона часом не закохалася. Андрій не відразу погодився танцювати, ще дуже довго узгоджували гонорар.

Історія кохання Лілії Ребрик з Андрієм Диким

Чутки про роман між хореографом та запрошеною зіркою поповзли, коли почалися прямі ефіри. Ребрик заспокоювала партнера, що на телебаченні зазвичай так і буває. Ще і якогось екстрасенса навіщось приплели.

Історія кохання Лілії Ребрик з Андрієм Диким

На той момент обидва були невільні, тож під час репетицій поводилися, як друзі. Тим паче мали спільну мету – перемогти на паркеті. У перервах між репетиціями багато розмовляли. Лілія розповіла про себе майже все.

Історія кохання Лілії Ребрик з Андрієм Диким

Виграти їм не вдалося – посіли 2 місце. Відзначили разом з усіма завершення проєкту й попрощалися. За кілька тижнів Ребрик мала вести пісенний фестиваль і станцювати з Андрієм.

Попервах Дикий відмовився, мовляв, дуже зайнятий. Та врешті Ребрик його вмовила. Вони зустрілися в ресторані, щоб обговорити деталі поїздки. Ось тоді між ними й проскочила іскорка.

Уперше поцілувалися, коли ведуча майже осліпла від яскравого світла софітів. Хореограф вирішив її підтримати й поцілував. Роман розвивався настільки швидко, що у грудні 2011 року вони побралися. Відтоді у них народилося 3 доньки – Діана, Поліна та Аделіна.

Популярне

Схожі статті

“Хоч і невеликий, але дуже ситний”: роблю тортик без борошна, цукру та духовки – за талію не переживаю

Тим, хто стежить за фігурою, необов'язково відмовлятися від тортиків. Можна приготувати смаколик дієтичний – без борошна й цукру. Духовка вам теж не потрібна цього разу.

“Устиг і повикладати, й позахищати”: 45-річний Віктор Бронюк отримав чиновницьку посаду, але не в Києві

На деякий час Віктор Бронюк зник з шоубізу, перебуваючи в лавах ЗСУ. Та тепер знову з'явився. З новими силами взявся за діло. Отримав керівну посаду й дає концерти зі своїм гуртом "ТіК".

Маринована скумбрія за цим рецептом виходить “пальчики відкусиш”: за 15 хв впоралась із цілою горою рибин!

Така маринована скумбрія стане справжнім хітом на вашому святковому столі. Головна причина, чому рецепт так подобається господиням – простота виконання.