Вагітна дружина 40-річного Вови Остапчука Катерина назвала його головний недолік: “Може вивести мене з себе”

Володимир Остапчук не так давно відзначив власний ювілей – 40-річчя. З такої нагоди його вагітна дружина вирішила поділитись зізнанням про характер обранця.

Відомий український шоумен Володимир Остапчук не так давно відзначив свій день народження. Його дружина ніжно звернулась до свого обранця на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Катерина Остапчук висловилась про недоліки характеру коханого чоловіка, з якими вона змирилась і навіть намагається виправити його. Зіркова дружина висловилась про цікаве вміння свого чоловіка.

Недолік у характері Остапчука

Блогерка на своїй Інстаграм-сторінці розповіла про почуття до свого популярного чоловіка. Катерина Полтавська опублікувала у своєму блозі привітання для свого коханого. Крім теплих слів, зірка висловилась і про правдиві сторони шлюбу – дружина Остапчука зізналась, що у характері чоловіка їй непросто далось прийняти його вміння випробовувати її нерви.

Вагітна дружина Володимира Остапчука Катерина чесно розповіла про недолік в його характері
Вагітна дружина Володимира Остапчука Катерина чесно розповіла про недолік в його характері

Знаменитість зазначила, що вона вдячна долі за те, що вже два роки будує стосунки з обранцем. Катерина Остапчук зізналась, що її чоловік – єдиний, хто може “вивести” її із себе всього за секунду. Крім того, висловилась зірка і про інший недолік свого коханого – він часто знецінює себе та свої досягнення.

Полтавська пригадала, що постійно намагається переконати свого чоловіка в тому, що він чудова людина, а тому й у своєму вітанні вкотре нагадала йому про це. Життя коханого його дружина вважає багатогранним і насиченим, а його душа – щира, добра та турботлива.

Вагітна дружина Володимира Остапчука Катерина чесно розповіла про недолік в його характері
Вагітна дружина Володимира Остапчука Катерина чесно розповіла про недолік в його характері

Катерина Полтавська зазначила, що мало кому відома особистість її чоловіка – нікому невідомо те, під що він звик засинати, з яким настроєм прокидається зранку. Дружина Володимира Остапчука нагадала своєму коханому, що він – це та людина, якою його бачать найближчі люди, а не пересічні незнайомці.

Популярне

Схожі статті

“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Найпростіший рецепт меренгового рулету: знаменитий швейцарський десерт ви можете приготувати на своїй кухні!

Меренговий рулет останнім часом стає настільки популярним, що його на власній кухні мріє повторити кожна господиня. Ділимось секретним рецептом десерту!

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.