Крабовий салат без майонезу – версія для тих, хто хоче струнку талію: оновлений рецепт салату всього за 3 хв

За словами бувалих кулінарів і господинь, додавати майонез до крабового салату – неточність, яка може забрати смак і ніжність страви. Оновлений рецепт популярної закуски.

Один із найпопулярніших салатів у всьому світі традиційно готується з додаванням майонезу. Втім, за словами кулінарів, набагато краще смак закуски буде розкриватись у тому випадку, якщо замінити цей соус звичайною рослинною олією.

Річ у тім, зазначають кулінарні експерти, що майонезні соуси “забивають” ніжний смак крабових паличок і свіжих огірків. Саме тому в результаті ви отримуєте занадто важкий салат. Спробуйте приготувати страву за цим простим рецептом – і отримаєте нереально апетитне частування.

Як приготувати крабовий салат без майонезу

Для приготування салату вам потрібно 200 грамів крабових паличок, 200 грамів огірків, кріп на особистий смак, а також 4 столові ложки сметани. Крім того, додайте до салату перець і сіль на власний смак, 2 варені яйця, 2-3 зубчики часнику, 1 столова ложка зернової гірчиці, 1-2 столові ложки рослинної олії.

Експерти розповіли, як можна приготувати крабовий салат, не додаючи до нього майонезу
Експерти розповіли, як можна приготувати крабовий салат, не додаючи до нього майонезу

Для початку потрібно дрібно нарізати крабові палички, а потім очистити огірки від шкірки та помити їх під водою. Далі наріжте огірки дрібними кубиками та пересипте в миску. Подрібніть зелень та додайте до салату. Після цього ви можете нарізати варені курячі яйця та додати їх до інших продуктів у салатнику. Наступним кроком почніть змішувати заправку для салату.

Експерти розповіли, як можна приготувати крабовий салат, не додаючи до нього майонезу
Експерти розповіли, як можна приготувати крабовий салат, не додаючи до нього майонезу

Змішайте сметану з подрібненим часником, а потім додайте туди ж сіль і перець на власний смак, гірчицю в зернах і невелику кількість олії. Наступним кроком добре перемішайте отриману заправку для салату та додайте його до салату. Все готово – тепер ви можете подавати смачний салат до столу та дивувати своїх гостей.

Популярне

Схожі статті

“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Найпростіший рецепт меренгового рулету: знаменитий швейцарський десерт ви можете приготувати на своїй кухні!

Меренговий рулет останнім часом стає настільки популярним, що його на власній кухні мріє повторити кожна господиня. Ділимось секретним рецептом десерту!

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.