Вона вже не мама Сердючки, а бабуся з “бордовими губами”: донька Білоконь вперше показала обличчя її онучки

Відома українська артистка Інна Білоконь нині витрачає свій час не на дует із Данилком, а на допомогу доньці у вихованні онучки. Як виглядає новонароджена дівчинка?

Інна Білоконь, відома українська артистка та мама Вєрки Сердючки, додала цікаві фото на свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість разом зі своєю донькою Яною прогулялась містом. Вперше у блозі подруги Андрія Данилка показала, як виглядає її новонароджена онука. Донька Білоконь не так давно вийшла заміж і вперше стала мамою своєї доньки-первістка.

Як виглядає онучка Інни Білоконь

Вже наступного місяця онуці Інни Білоконь буде пів року. Але тільки зараз на сторінці зіркової бабусі з’явилась фотографія, де можна побачити зовнішність дівчинки. Знаменитість на світлині позувала у стильній толстовці, довгій спідниці та в кепці. Тим часом онучка зірки ніжилась в руках своєї бабусі – вона була одягнута в рожевий образ, а на її обличчі була яскрава усмішка. За цей час дівчинка помітно виросла.

У мережі з'явилась світлина онуки Інни Білоконь – як виглядає новонароджена дівчинка Вероніка
У мережі з’явилась світлина онуки Інни Білоконь – як виглядає новонароджена дівчинка Вероніка

Крім того, на світлинах з’явилась і Яна – донька Інни Білоконь. Молода мама показалась у простій, але водночас стильній футболці в дуеті з джинсами. Вона влаштувала таку собі фотосесію просто з донькою на руках. Зіркові мама й донька позували на тлі міського парку. Як можна зробити висновок, родина вирішила погуляти на свіжому повітрі. Для Інни Білоконь таке проведення часу є найкращим – вона полюбляє бути разом із рідними.

У мережі з'явилась світлина онуки Інни Білоконь – як виглядає новонароджена дівчинка Вероніка
У мережі з’явилась світлина онуки Інни Білоконь – як виглядає новонароджена дівчинка Вероніка

Нагадаємо, що донька відомої української актриси Інни Білоконь у квітні цього ж року народила свого первістка. Незадовго після цієї новини знаменитість продемонструвала кадри зі свого весілля з коханим. До слова, святкування одруження відбулось ще восени минулого року – закохана пара відзначила цей день у листопаді.

Популярне

Схожі статті

“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Найпростіший рецепт меренгового рулету: знаменитий швейцарський десерт ви можете приготувати на своїй кухні!

Меренговий рулет останнім часом стає настільки популярним, що його на власній кухні мріє повторити кожна господиня. Ділимось секретним рецептом десерту!

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.