“Устиг і повикладати, й позахищати”: 45-річний Віктор Бронюк отримав чиновницьку посаду, але не в Києві

На деякий час Віктор Бронюк зник з шоубізу, перебуваючи в лавах ЗСУ. Та тепер знову з'явився. З новими силами взявся за діло. Отримав керівну посаду й дає концерти зі своїм гуртом "ТіК".

Віктор Бронюк має педагогічну освіту й диплом історика. Та про першу професію давно забув, бо на часі зовсім інші виклики й турботи. Від початку повномасштабної агресії Віктор Бронюк став на захист країни. До травня 2023-го служив у 120 бригаді Вінницької тероборони. Після чого демобілізувався. Причини – особисті.

Віктор Бронюк у теробороні

У батька музиканта стався інсульт, і він потребував постійного догляду. А оскільки чоловік мав інвалідність 1 групи, то син повернувся до цивільного життя, щоб доглядати за найближчим родичем.

Віктор Бронюк у філармонії

Тепер допомагає армії, даючи благодійні концерти. Окрім цього, Бронюка у серпні призначили на посаду директора Вінницької філармонії. Пан Віктор пообіцяв докласти чимало зусиль до розвитку культури у своєму рідному регіоні. Новостворений очільник хоче й усталені традиції зберегти, і привнести щось нове, сучасне, що відповідає реаліям сьогодення.

Віктор Бронюк на знімальному майданчику

Нова посада не завадить музиканту продовжити писати нові пісні та виступати. Зокрема, вже у листопаді “ТіК” виступатиме в Ірландії. Окрім цього, Віктор Бронюк спробував себе в новому амплуа – став актором. Знявся у серіалі “АТП “Рапід”. Мова у багатосерійній стрічці йде про далекобійників, які під час війни доставляють вантажі в будь-які куточки країни.

Співпраця з ICTV та знаменитими українськими акторами прийшлася автору хіта “Олені” до душі. Головні ролі дісталися В’ячеславу Довженку й Володимиру Гладкому, на долю героїв яких і випадають найнебезпечніші пригоди в дорозі. Самому Віктору у напарники дістався чихуахуа Бакс.

Популярне

Схожі статті

“Побут працюючої людини”: Тіна Кароль показала, як зʼїла на обід пів буханки хліба. Звідки осина талія?

Українська співачка Тіна Кароль показала, чим харчується в обідню перерву. І це не морквинка та склянка водички, як можна було подумати, дивлячись на фігуру артистки.

“Колгоспні” котлети без грама мʼяса, які неможливо відрізнити від мʼясних: забутий рецепт, який вартий уваги

Незвичайні котлети без грама м'яса за унікальним рецептом. Так готували ще наші бабусі. Просто, бюджетно, але тим не менш – смачно. Підходять навіть вегетаріанцям.

Економлю час і гроші: консервую на зиму заправку для борщу. Хоч 100 банок закрий, все одно мало

Кожна вправна господиня знає, як економити час на кухні. Зимові заготовки до борщу допоможуть не стояти годинами коло плити, але в результаті отримати не менш смачну страву.